Lehet hogy felszívódási probléma miatt nem tudok tömegelni?
20 éves vagyok.3 éve edzek. Ebből az első 15 hónap volt progresszív, sovanyrol indultam és híztam 15 kilót. Azóta Viszont stagnálok,az izmaim és az erőszintem nőtt azóta sokat. Pl 41-es a karom hidegen, és másfél éve ugyanezen a testsulynal 38 volt . A kalóriát azt megemeltem azóta, többet eszek mint akkor amikor folyamatosan híztam, mégsem hizok. Pedig megvan az alvás, elég víz, elég fehérje ,vitaminok is , kalória is. Tehát elméletben híznom kéne viszont mégsem tudok. Kreatin sem segített. Masfel kilot hozott kb,ami le is ment utána.
Mi lehet a gond? Csak nem értem el a genetikai maxomat 77kilosan,mert az beb*szna
Azért azt csak tudja a személyi edzőm és én is hogy rendben van-e az étrend vagy sem. Ezen ne vitatkozzunk. Ha azt mondom hogy jo a makró és a kalória is, akkor az úgy van. Ez az alapkiindulas,nem csak poénból írtam le . Egyébként az edzesfelosztasom : tolo-huzo- lab- pihi-felso-also-pihi. Alapgyakorlatok benne vannak az edzéstervben(fekvenyomas, felhúzás, guggolás, evezés, huzodzkodas,vallbol nyomás állva)+ még a kiegészítők is. Egy izomcsoportra 3-4 gyakorlatot csinálok . Felső test napon 2-t
Van alacsony ismétlés számú széria is(4-6), és magas is(12-15).
Naturálban ilyen 15 kiló izmot tudsz kb. felszedni. Ha nagyon jó a genetikád, akkor lehet több, de olyan 20 kiló lehet kb. úgyis legfeljebb.
Nem biztos hogy nem fog rád menni még több izom, csak már túl vagy az első éveken, amikor a legjobban tudsz izmot építeni, szóval a maradékért már sokáig kell küzdeni.
Annyit tudok mondani, hogy türelem.
Nem,csak a 14-es felhasználó szeret sokat trollkodni (több profilról).
Lásd a válaszait más kérdéseknél: nézhetem ahogy edzel? Nézhetem ahogy eszel?..stb hasonló értelmes válaszok tőle,hasonló értelmes kérdéseknél:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__114..
Bár ha van normális kérdés a témában, ott is ezeket írja,gyakorlatilag tele spammelik a témát.
Ugyanúgy trollkodok, mint a kérdéseket kiírogató troll.
Kezdjem el belinkelgetni a trollkérdéseket? Dunát lehet velük rekeszteni, csak szólok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__114..
Itt sincs probléma,mégis beírtad: nézhetem ahogy fáj?
Akkor áruld el kérlek,hogy nézz ki egy normális kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!