Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csinálok rosszul az edzésben?

Mit csinálok rosszul az edzésben?

Figyelt kérdés
Elkezdtem gyúrni, vettem myomax tomegnovelőt. Azt iszom edzés után. De olyan szr íze van, hogy rágondolok, és már felfordul a gyomrom. Elég vékony vagyok, jóval többet ettem az elmúlt 2 napban, mint eddig. Van etrendem, szerintem elég jól be is tartom, de mar hányingerem van a sok kajátol. Túl gyorsan kezdtem bele, és lehet nem bírja a gyomrom? A tömegnövelőt fel lehet izileg valahogy javítani, hogy ne legyen hányás íze?
2021. nov. 29. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Szalonnát, tarját, 100%-os mogyoróvajat, banánt, szőlőt kellene enned, nem ilyen vegyipari hulladékot. Szerintem azt csinálod rosszul, hogy laboratóriumi port akarsz ételként használni. Sosem lesz az.
2021. nov. 29. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 5 éve foglalkozok napi szinten testépítéssel de tömegnözelőt még nem vettem. Szerintem szilárd kaját egyél és ha nem jön ki a napi protein mennyiség akkor max fehérje meg egy kis kreatin
2021. dec. 1. 22:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Jah meg esetleg izületnek valami és nyilván vitaminok
2021. dec. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!