Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Általában diéta során veszítes...

Általában diéta során veszítesz az erődből?

Figyelt kérdés
2021. nov. 19. 14:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha a kalóriadeficiten alapuló diétára gondolsz, akkor igen.
2021. nov. 19. 14:55
 2/14 A kérdező kommentje:

1

Pontosan arra értettem.

És jelentős ez?

2021. nov. 19. 15:16
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Egyéntől függ. Naturál vagy?
2021. nov. 19. 15:26
 4/14 A kérdező kommentje:

3

Igen.

2021. nov. 19. 15:37
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
És most kezdted az edzést, ezért fogyózol?
2021. nov. 19. 15:45
 6/14 A kérdező kommentje:

5

Nem. Feltömegeltem 97 kilóra de túl nagy a has ezért fogtam neki.

De ha elvesztem az izomzatom meg erőm nagy részét akkor nem szívesen csinalnám.

2021. nov. 19. 15:59
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Naturál vonalon ezért halott ez a betömegelés, majd beszáradás
2021. nov. 19. 16:02
 8/14 A kérdező kommentje:

7

Hogy érted? Nem nagyon lehet nagy veszteség nélkül beszáradni?

2021. nov. 19. 16:08
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

Maradjunk annyiban, hogy naturál hobbista szinten valóban baromság ez a tömegelős-szálkásítós mizéria. Naturál hobbista szinten ez kb. értelmezhetetlen. Teljesítményfokozók nélkül, egy átlagos genetikával hiába tömegelsz fel te 97 kilóra, a szálkásítás végén a kalóriadeficit miatt (magas fehérjebevitel ide vagy oda) nem csak a testzsírod, hanem az amúgy is csekély izomtömeged (ezáltal az erőd) jelentős részét is el fogod veszíteni. És nem azért csekély az izomtömeged (feltehetőleg), mert oltogatni akarlak, hanem azért, mert naturálban nem túl valószínű, hogy kimagasló tömegű izomszövet van rajtad.

Hobbista szinten amúgy sem értem, hogy miért jó behízni, mint egy disznó, aztán szenvedni hetekig (akár hónapokig) a kalóriadeficit miatt. Nem csak az egészséged miatt problémás ez, hanem szimplán felesleges és butaság is. Naturál hobbista szinten csak simán járj le a konditerembe, edzél kényelmesen és biztonságosan, kardiózz sokat, mellette egyél kiegyensúlyozottan, pihengess eleget, aztán szevasz. Nem kell túlgondolni a dolgokat.

2021. nov. 19. 16:20
 10/14 A kérdező kommentje:

9

Egyébként annyira nem vagyok behízva mint egy disznó. Szerencsére magasabb alkat vagyok ezért nem nézek ki kövérnek. Csak nyilván az a kis has is zavar. Mert edző emberhez nem méltó a túl sok zsír.

2021. nov. 19. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!