Még mindig jártok terembe, úgy hogy naponta 10k-nál többen fertöződnek meg és 150-nél többen halnak meg?
Egymás nyakába liheg mindenki, izzad az odacsepeg mindenhová, zárt helyiség stb.
Nem féltek, hogy elkapjátok aztán továbbadjátok a családotoknak ?
Vicc az egész vírus, senki nem veszi komolyan, mindenki már tudós lett. Naponta járok olyan közösségbe, ahol kötelező lenne a maszk, de nem hordják, amelyik igen, annak is tokatartó igazából, mert a tokára van húzva, hiszen "nem kap levegőt".
Az oltás meg nem csodaszer, az oltott is ugyanúgy kórházba kerülhet és még meg is halhat sajnos.
Én nem járok terembe, bár már több éve nem is voltam.
#15 én tavaly októberben kaptam el, azóta fennáll nálam az állapot, hogy sok dolognak egyforma undorító szaga van. Már egész jól hozzászoktam, néha élvezem is, hogy nem az eredeti szagot érzem. Bár nem kellemes.
Tökmind1, azóta be vagyok oltva és az egész családom is, így továbbra is járok edzeni, meg sem fordul a fejemben, hogy ne menjek. Örülök, hogy mehetek. Nálunk amúgy mindig nagyon kevesen vannak a teremben, szóval ha elkapnám, biztos nem ott kapnám el, hanem a zsúfolt helyeken.
Nem a témához vág teljesen, de annyira birom ezt a lelki terrort amit te is nyomsz, meg amit sulykol a media meg a fidesz propaganda: TE vagy a hibás, TE fertozod meg, MIATTAD kerul korhazba, MIATTAD hal meg.
Uljon mindenki otthon es legyen lelki nyomorult? Vagy mit kene csinalni? Hordom a maszkot, be vagyok oltva. Surun mosok kezet. Ugyanakkora esellyel fertozodsz meg egy edzoteremben, mint egy tomegkozlekedesen, plazaban, kisboltban, gyogyszertarban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!