Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Eredményes fejlődéshez elég-e...

Eredményes fejlődéshez elég-e ez az edzés terv? Mivel egészítenétek ki/ mit vennétek ki belőle?

Figyelt kérdés

[link]

Rólam: 18 év, 72kg, 185cm

Körülbelül 5 hónapja edzem, komolyabban a súlyzós edzést 3 hónapja csinálom. Eleinte 3 naposokat, most már 5 napos edzés terv szerint haladok. Egy 6 napos edzés tervet szeretnék kirpóbálni, több helyen utána néztem/ kérdeztem és ezt az edzés tervet sikerült össze raknom.

(az ismétlés számok csak relatív értékek, majd gyakorlatba meglátom mennyi, hogyan megy.)

Arra lennék kiváncsi, hogy eredményes fejlődéshez elég-e ez az edzés terv, vagy esetleg nem-e sok? (5 napost kevésnek éreztem már, rengeteg szabadidőm van edzésre és regenerálódásra egyaránt)

Egyedül fehérjét fogyasztok plusszba, próbálok oda figyelni az étkezésre is.

2021. nov. 14. 21:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg teljesen felesleges ide bármit is írni: A lepontozók,troll vadászok nyilván okosabbak mint mindenki itt. Nekik gondolom saját termük van,mindenben tökéletesek,mr olympia testük van,saját tápkieg gyárjuk...
2021. nov. 15. 20:49
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezőnek írnám, hogy nem kell ezt ennyire túlgondolni... Az edzés nem rakáta tudomány. Maradj az alapoknál és minden jó lesz. Ez a 20 féle gyakorlat csak mostanába lett menő.
2021. nov. 15. 21:02
 23/23 anonim ***** válasza:
41%

Lol ki lett toroltetve ami irtam xD

"A te novellaid szted vki elolvassa? A mi valaszaink akkor is hasznosak lehetnek vkinek ha a kerdezo netan tenyleg troll.. Ami idot te beleolsz annak aztan van ertelme. De tenyleg uncsi ez az uldozesi mania h mindenki troll"

Vmi ilyesmi volt

2021. nov. 15. 21:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!