Eredményes fejlődéshez elég-e ez az edzés terv? Mivel egészítenétek ki/ mit vennétek ki belőle?
Rólam: 18 év, 72kg, 185cm
Körülbelül 5 hónapja edzem, komolyabban a súlyzós edzést 3 hónapja csinálom. Eleinte 3 naposokat, most már 5 napos edzés terv szerint haladok. Egy 6 napos edzés tervet szeretnék kirpóbálni, több helyen utána néztem/ kérdeztem és ezt az edzés tervet sikerült össze raknom.
(az ismétlés számok csak relatív értékek, majd gyakorlatba meglátom mennyi, hogyan megy.)
Arra lennék kiváncsi, hogy eredményes fejlődéshez elég-e ez az edzés terv, vagy esetleg nem-e sok? (5 napost kevésnek éreztem már, rengeteg szabadidőm van edzésre és regenerálódásra egyaránt)
Egyedül fehérjét fogyasztok plusszba, próbálok oda figyelni az étkezésre is.
Lol ki lett toroltetve ami irtam xD
"A te novellaid szted vki elolvassa? A mi valaszaink akkor is hasznosak lehetnek vkinek ha a kerdezo netan tenyleg troll.. Ami idot te beleolsz annak aztan van ertelme. De tenyleg uncsi ez az uldozesi mania h mindenki troll"
Vmi ilyesmi volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!