Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Eredményes fejlődéshez elég-e...

Eredményes fejlődéshez elég-e ez az edzés terv? Mivel egészítenétek ki/ mit vennétek ki belőle?

Figyelt kérdés

[link]

Rólam: 18 év, 72kg, 185cm

Körülbelül 5 hónapja edzem, komolyabban a súlyzós edzést 3 hónapja csinálom. Eleinte 3 naposokat, most már 5 napos edzés terv szerint haladok. Egy 6 napos edzés tervet szeretnék kirpóbálni, több helyen utána néztem/ kérdeztem és ezt az edzés tervet sikerült össze raknom.

(az ismétlés számok csak relatív értékek, majd gyakorlatba meglátom mennyi, hogyan megy.)

Arra lennék kiváncsi, hogy eredményes fejlődéshez elég-e ez az edzés terv, vagy esetleg nem-e sok? (5 napost kevésnek éreztem már, rengeteg szabadidőm van edzésre és regenerálódásra egyaránt)

Egyedül fehérjét fogyasztok plusszba, próbálok oda figyelni az étkezésre is.

2021. nov. 14. 21:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

[link]

így már esetleg jobb? -vállhoz kérlek tudtok írni hasznos gyakorlatokat?

Maximumot szeretném kihozni magamból egy héten. Ez nem kevés így?

2021. nov. 15. 09:54
 12/23 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon jó, remélem csak trollkodsz.
2021. nov. 15. 10:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Állighúzás, előre emelés tárcsával,hátsó váll kötéllel csigán,csuklya: váll vonogatás egykezesekkel,vagy gépen.
2021. nov. 15. 10:17
 14/23 anonim ***** válasza:

Ez most tenyleg komoly vagy szorakozol? 😀 most penteken lemesz 2 gyakorlat miatt? Meg ezek a koncentralt bicepszek 20 ismetlesekkel.. meg ugy az egesz 😅

Inkabb kezdj el egy pplt, edz heti 3x max 4.re ami a gyenged meg1x.. aztan majd bontod honapok mulva ha akarod..

Pl

P: fekvenyomas, tarogatas, vallbol nyomas, oldalemeles homlokraengedes, letolas csigan

P: felhuzas, lehuzas mellhez, dontott torzsu vagy trudas evezes, bicepsz allva ruddal, bicepsz egykezessel beforgatva

L: guggolas, merev labas, kitores, vadli

Ez igy kb siman eleg kezdesnek.. ha akarod csereld meg a bicepszet meg a tricepszet. Igaz ugy mar nem ppl de hat utan allva bicepszezni eleg szopo sztem.. vallbol myomas helyett nyomhatsz egykezessel dontott padon is foleg ha vall az erosseged. Hasat rakd ahova jolesik de eleg 2 gyak egyszerre pl haspres, labemeles.. ne variald agyon

2021. nov. 15. 11:08
 15/23 anonim ***** válasza:
20%

Megint sikerült regényeket írnotok egy troll kérdés alá. Gratula!

Ennyire nem drága az időtök?

2021. nov. 15. 15:22
 16/23 anonim ***** válasza:
32%

15ös: neked meg sikerült mindenkit lepontoznod?

Te minden kérdést trollnak ítélsz meg.

Tőled kell engedélyt kérni mostantól,hogy ki hol válaszol,vagy milyen kérdést ír ki egy anonim oldalon?

Nem veszed észre, hogy magadat minősíted,és a unalmas vagy már?

Nem tetszik,görgess tovább...

2021. nov. 15. 15:32
 17/23 anonim ***** válasza:
27%

Baromi unalmas már, hogy minden kérdéshez odaírod/odaírjátok, hogy trollkérdés. Miért ne lehetne valós a kérdés? Mert hülyeségeket ír? Azért kérdez... De még ha trollkérdés is, sokan elolvashatják akár hetekkel később is és tanulhatnak a válaszokból, nem csak a kérdezőnek hasznosak a válaszok. Neked nem drága az időd, hogy minden kérdéshez beírogatod ugyanazt? Minek vagy itt az oldalon?

Ha épp van pár szabad percem és olyan kedvem van, akkor én inkább válaszolok 3-4 kevésbé egyértelmű trollkérdésre is, minthogy ignoráljam azt az 1-2 tényleges kérdést. Minek lennék itt az oldalon, ha nem tenném...

2021. nov. 15. 18:38
 18/23 anonim ***** válasza:

senki nem fogja ezeket a novellákat elolvasni hetekkel később. még napokkal később se úgyhogy tök fölsölegesen csináljátok. pont az a baj hogy százmilliószor le kell írni ugyanazokat az alap dolgokat mert a kérdezők nem képesek visszalapozni ezen a tetves oldalon. még akkor sem voltak képesek visszalapozni amíg csak napi egy-két kérdés volt kiírva. amióta ducibuci naponta ontja magából a tucatnyi trollkérdéseket azóta ebben a szarhullámban pláne nem fognak visszaolvasni a valódi kérdezők.

de itt úgy látom hogy nem is az a célja a felhasználóknak hogy igazi kérdéseket tegyenek fel és hogy a válaszolók ténylegesen megoldjanak bizonyos problémákat, hanem az hogy mindenki kiélhesse a szerepjátékát. ducibuci és az egyébb trollkérdezők felvehetnek minden kérdésben más személyiséget, a válaszolók pedig okoskodhatnak és előadhatják a hatalmas szakmai tudásukat és tapasztalatukat. most már erre a szerepjátékra való ez az oldal, semmi többre. ha ti ezt élvezitek akkor csináljátok. asszisztáljatok nyugodtan egy beteg ember őrületében.

2021. nov. 15. 18:58
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

19 vagyok: mondjuk én azt nem értem, a válaszom miért került lepontozásra:

"vállhoz kérlek tudtok írni hasznos gyakorlatokat"

Miért ti milyen gyakorlatokat csináltok vállra? :D

2021. nov. 15. 20:46
 20/23 anonim ***** válasza:
19-es vagy? mégis különböző értékelésed van? hány profilod van neked? XD
2021. nov. 15. 20:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!