Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnék otthoni edzéssel izmot...

Tudnék otthoni edzéssel izmot építeni??

Figyelt kérdés

154cm és 42-43kg vagyok ,ez a vézna de már 30évesen már nyilván nem olyan feszes a testem, mint volt. Ezen szeretnék változtatni. Eddig az intenset programot csináltam heti 4szer(Szentgyörgyi Rómeó programja) viszont fogytam tőle amit nem szeretnék.

Tudom, súlyokkal kell edzeni viszont nem tudom első körbe mit szerezzek be ami tényleg hasznos.

A havi büdzsébe nem fér bele az edzőterem se személyi edző jelen pillanatban.

Bocsi ha túl hosszú és debil a kérdés.

2021. nov. 13. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Igazad van utolsó, mert ha valaki otthon tud már húzódzkodni úgy hogy van rajta 40kg vagy ugyanez igaz tolódzkidásra stb., akkor biztos nem fog fejlődni 😂 Az hogy a te barátaid lenyomtak 1-2 fekvőt közbe meg ettek anyuci főztjéből ami ott volt melletük az asztalon, meg két szett között lefeküdtek pihizni az nem azt jelenti, hogy nem lehet fejlődni.
2021. nov. 14. 12:32
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

Mellesleg megnézném a te felesleges bohóckodásodat.

A te elméleted szerint ha valaki fél évig semmit nem csinál, ugyanakkora súllyokkal fog dolgozni, mint aki ezalatt az idő alatt progresszívan növelte a súlyt, nehézséget, nem hagyott ki 1 edzést sem. + Bármilyen mozgás többet ér annál, minthogy semmit nem csinál.

2021. nov. 14. 12:34
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
#11: ja... és az edzés csak tolódzkodásból, meg húzódzkodásból áll... Gratulálok, okos vagy!
2021. nov. 14. 12:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Ki mondta ? De te azt mondod olyan mimtha semmit se csinálna. Inkább te vagy az okos 😁
2021. nov. 14. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért feszengtek egymásnak egy anonim, arc nélküli oldalon?
2021. nov. 14. 12:41
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. A pozitív, segítőket nagyon de a negatívokat is.
2021. nov. 14. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Csak kíváncsiságból kérdezném, ez hányadik kérdésed már?...:)))
2021. nov. 14. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Az első ha jól tudom, ugye?
2021. nov. 14. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!