Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnék otthoni edzéssel izmot...

Tudnék otthoni edzéssel izmot építeni??

Figyelt kérdés

154cm és 42-43kg vagyok ,ez a vézna de már 30évesen már nyilván nem olyan feszes a testem, mint volt. Ezen szeretnék változtatni. Eddig az intenset programot csináltam heti 4szer(Szentgyörgyi Rómeó programja) viszont fogytam tőle amit nem szeretnék.

Tudom, súlyokkal kell edzeni viszont nem tudom első körbe mit szerezzek be ami tényleg hasznos.

A havi büdzsébe nem fér bele az edzőterem se személyi edző jelen pillanatban.

Bocsi ha túl hosszú és debil a kérdés.

2021. nov. 13. 20:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%

Használd a YAZIO nevű programot,kajához. Add meg benne az adataidat.

Normáis étrend+normális edzés=siker!

Ezzel az otthoni ugrabugrával,Rubint Réka vagy egyéb noname tornákkal semmit se fogsz elérni hosszabb távon.

Ha meg beszerzel súlyokat,tárcsákat,rudakat,netán egy multifunkciós kondi gépet,akkor már ott vagy hogy egy edzőterem bérlete hosszabb távon.

Sajnos ez az egyik olyan sport amihez kell a pénz.

Böngészd a fórumot,rengeteg ilyen kérdés van és némelyik alatt van értelmes válasz,az egyik alatt én is adtam egy részletes választ erről

Célszerűbb a lassúbb tömegelés, minimálisabb kalóriaplusszal.kb +300kcal.

Ha nehezen hízol,akkor nyilván több kalória kell (ch+fehérje+zsír).

Ha jön fel izom akkor a "nem feszes tested" se lesz szembetűnőbb.

2021. nov. 13. 21:08
 2/18 anonim ***** válasza:
49%

Felesleges lepontozni,megpróbálok érdemi választ írni,hogy lássák.

Ellentétbe te kedves kettes mindenhová csak linkelkedsz.

Nyilvánvaló semmi közöd a kondizáshoz,lyzót meg max csak képen láttál.

A kedvenc sportod a lepontozás.

Jelentettem az összes válaszod,nem csak a tiéd ez a fórum,hanem több száz felhasználóé is akinek ugyan annyi joga van,itt lenni,írni,válaszolni,kérdést feltenni mint neked!

2021. nov. 13. 21:17
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
Abban igaza van az első válaszolónak, hogy hosszabb távon, látványos eredményt otthon, saját testsúlyos gyakorlatokkal nem fogsz elérni. De! Szerintem neked nem is ez a célod, hogy testépítő legyél. Totál kezdőként pedig kb bármitől izmosodsz. Az meg, hogy fogysz-e, elsősorban a kaján múlik, próbálj meg többet enni, kis kalóriapluszban. Lehet, hogy fogsz zsírt is felszedni, de az sem baj neked.
2021. nov. 13. 21:57
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Tolódzkodás, húzódzkodás, fekvőtámasz
2021. nov. 13. 21:58
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Sokkal nagyobb intenzitással kell edzened otthon, mintha teremben edzenél, de ha ezt bírod ezt az erőfeszítést, akkor egy szép tónusos testet fel tudsz építeni vele.
2021. nov. 14. 07:02
 6/18 anonim ***** válasza:
16%

Szia...miért nem olvasod el a korábban feltett kérdéseket?

Mindennap ugyanez a kérdés van feltéve...miért nem olvastál vissza?

2021. nov. 14. 11:09
 7/18 anonim ***** válasza:
#7, ne haragudj, de ebben a kategóriában túl sok kérdést azért nem lehet feltenn. Mondjuk van kb. 200, ha jövőre is használni akarjuk a gyk-nak ezt a rovatát, akkor sajnos ismétlődnek előbb utóbb.
2021. nov. 14. 11:15
 8/18 A kérdező kommentje:
#7! Őszinte leszek. Mert nem kerestem rá, ennyire egyszerű. Köszi a hozzászólást!
2021. nov. 14. 11:36
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Szuper...én köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal,további kellemes, hasznos időtöltést az oldalon...
2021. nov. 14. 11:43
 10/18 anonim ***** válasza:
8%

Kérdésedre a válasz: nem.

Nekem több haverom/ismerősöm kezdett el otthoni edzést, de egyiken se látszott semmi, vagy szinte semmi. Van aki súlyzót vett otthonra, van aki kondigépet, de a végeredmény ugyan az lett, hogy sikerélmény hiányában pár hónapon, esetleg fél éven belül abbahagyták az edzést. Ha valakinek ilyen céljai vannak, hogy izmot szeretne építeni, akkor bizony el kell menni konditerembe, az otthoni edzés, csak feleseges bohóckodás.

2021. nov. 14. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!