Miert lett mania most a hat bicepsz, mell tricepsz felosztas?
Mindenkinek más válik be és más tetszik. Nagyjából egyetértek azzal amit mondasz, de lehetne érvelni azzal is, hogy a tricepszedet leedzed hullára, aztán 2 nap múlva fekvenyomásnál nem lesz 100%-os.
Egyébként szerintem leginkább a PPL miatt "lett divat", ott meg valószínűleg jobb így.
Én is mell-bicepsz, hát-tricepsz párban szeretem. Egy push edzésen is a harmadik gyakorlat már csak egy kínszenvedés nálam.
De mindenkinek más jön be. :)
Na ennyi 😀 nagy ellentmondasra szamitottam. Ha jol vannak felosztva az edzesek nemhinnem h bezavar egy trinyo 2 nap mulva egy mell vagy vall edzesen. Max azoknal akik kezdok es napokig izomlazaik vannak.. akik evek ota toljak azoknak ilyesmi nemigazan szamit. Meg kivesz a hat.. gyengebben megy ugy a bico..
Am ja valszeg a pplezok miatt alakult ki akik 2x akarnak edzeni mindenre... heti 6 napba 🤦♂️ mar az elejen tudni h nem lesz hosszutavu a dolog..
El lehet osztani, hogy minden kapjon egy elsődleges nagy volument, meg egy másodlagos kiegészítőt, ha csinálsz elég összetett gyakorlatot.
Mell-bicepsz-has, hát-tricepsz, váll-láb. (vagy mell-bicepsz, hát-tricepsz, váll-has, láb, ha 4 nap).
A melled kap egy másodlagost a tricepsznél földről nyomásból/szűk fekvenyomásból/tolódzkodásból, a hátad kap a lábnapon merevlábas/román felhúzásból, vállnál a hátsó delta munkájából, csuklyából, meg bicepsznél a húzódzkodásból, a láb meg a hátnapon felhúzásból. Váll, tricepsz megkapja a fekvenyomásnál, bicepsz meg az evezésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!