Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jó felosztás?

Szerintetek ez jó felosztás?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok légyszíves ne kurrogjatok le ha esetleg nem olyan jó a felosztásom , tudom hogy van még mit tanulnom testépítés terén.Ha valami tanácsa van valakinek azt szívesen veszem.Ha nem jó a felosztás akkor magyarázzátok el hogy miért nem ne csak annyit irjatok hogy szar.

1.láb

2.pihi

3.bicepsz,váll,hát

4.mell tricepsz

5.pihi

Ez ismétlődik.A hasat azt kb 2 naponta amikor megjön a kedvem akkor csinálom.

2020. ápr. 10. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Ha már ilyen broscience edzéstervet követsz, ami minden valamire való oldalon le van hurrogva, akkor miért nem nézel meg egy edzéstervet shopbuilderen vagy valami hasonló szintű gagyi oldalon? Miért érzed azt, hogy kezdőként saját magadnak össze tudod állítani a megfelelő edzéstervet?
2020. ápr. 10. 23:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Rossz.

ICF 5x5-öt próbáld ki.Kezdőnek az a legjobb.

2020. ápr. 11. 00:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem mit értessz "valamire való oldalnak" mert shopbuildert,bodybuilder.hu t szoktam olvasgatni. Ezen oldalak kezdő edzéstervei alapján passzintottam össze ezt a felosztást

eddig heti 3 szor edzettem ahogy a legtöbb helyen írják most kiprobálon hogy megy e 4szer úgy hogy tudjak regenerálódni.

Amúgy tudom hogy nem tudok olyan edzéstervet összeállítani magamnak amely olyan hatéiony lenne mint egy személyi edzőjé de próbálkozok minél jobbat kreálni

Amugy mellesleg azért nem szeretnék lekoppintani 1az1 ben egy edzéstervet ilyen oldalakról mert odaszokták írni hogy mindenki úgy módosítsa ahogy neki jobb mivel az egy általános edzésterv , nem az egyénekre van szabva.

2020. ápr. 11. 00:05
 4/8 A kérdező kommentje:

00:02 es válaszoló

Köszönöm a tanácsot utánanézek!

2020. ápr. 11. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a "mindenki úgy módosítja a tervet, ahogy neki fekszik" talán nem pont így néz ki a gyakorlatban.

Nekem már eleve az osztott tervel vannak problémáim, ahol egy izomcsoport egy hét alatt csak 1x van megedzve.

2020. ápr. 11. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Amúgy .... ez már majdnem egy Push, Pull, Leg felbontás, csak annyi, hgoy a vállat a mell és tricepsz mellé kéne rakni.

Ami logikus lenni, hiszen 3. napon megedzed a vállad, majd 4. napon is valamilyen szinten megerőlteted.

2020. ápr. 11. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Kezdőknek heti 3 napos teljes test edzés az ideális,de haladóbb szinten is az izomcsoportok heti kétszeri megedzése az ideális.

Ezt az osztott broscience edzésfelosztást nem érdemes követni.

2020. ápr. 11. 15:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 11. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!