Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen étrend felosztás megfelelő?

Ilyen étrend felosztás megfelelő?

Figyelt kérdés

Kb 2700 kalóriát kéne fogyasztanom, hogy fogyjak egy picit.

A mellékelt képen van a részletes felbontása egy napomnak vagyis a legelső napomnak, mert holnap kezdem és most állítottam össze ilyet először egész életemben. Eddig még soha sem diétáztam, csak ettem amit jónak láttam edzés közben.

Tudom, hogy a kiszámolt kalória szükséglet az elején csak egy "iránymutatás" és nem pontos szám, ezért nem raktam pontosan 2700ra, majd a következő hetekben pontosítom.

Itt igazánból az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen felosztás megfelelő-e?

Azaz, hogy Reggeli, fehérjepor, ebéd, fehérjepor, vacsora?

(A fehérjepor 2x fél adag, szóval 1 adagnyit azaz kb 4 olyan kimérős cuccal eszek, de a képen részletesen taglaltam.)

Ha ez nem optimális akkor miken változtassak?

A kép:

[link]

2019. szept. 5. 23:23
 1/3 A kérdező kommentje:

A csirke mennyisége azért ennyire specifikus, mert ennyit vettem holnapra.

De mondjuk érdemesebb lenne többet ennem és kevesebb fehérjeport?

2019. szept. 5. 23:26
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

Itt a következő nap. Ezeket nem szedtem szét még étkezésekre, meg a sorrendet sem alakítottam ki. Itt csak az egész napot kalória bevitel és azok összetétele az érdekes.

Mivel 1 nap alatt sem válaszolt senki, meg az ilyen diétákkal kapcsolatosakra amúgy sem szoktak, de azért kirakom.

2019. szept. 6. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Az a baj, nincs egy konkrét kérdésed, aki ezen átrágja magát azt tulajdonképpen becsicskítottad. Konkrét kérdést tégy fel, senki nem fog itt önkéntes ingyenes dietetikust játszani.:D
2019. szept. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!