Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 felső test 1 alsó test...

2 felső test 1 alsó test edzés hetente?

Figyelt kérdés

Alsó felső test osztást szeretem de csak 3x tudok edzeni egy héten és érdemes minden izmot heti 2x meg edzeni.

Ez a felosztás mennyire lenne jó ? Hétfő felső test szerda alsó péntek felső a többi meg pihenő nyilván.

Inkább a felső testem a fontosabbak de azon az 1 láb napon rendesen oda basznék neki , hogy 1 hét regenerálodás kelljen

2021. okt. 31. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Hat mivel ez egy kezdo edzesmodszer es kesobb ugyis kenytelen leszel valtoztatni ha tovabb akarsz fejlodni, igy addig joez igy 🤷‍♂️

Ha mar tobb gyakorlatot fogsz csinalni egy izomcsoportra nemfogsz beleferni 1.5 oraba.. Bar en igyse ertem h fer barki bele.. pl hat min 3 gyakorlat. Lehuzas, felhuzas, evezes. Mellre is kell min 2. A vall 3 reszbol all stb.. de celfuggo

2021. okt. 31. 23:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Ilyen , hogy vállra 3 gyakorlat csak nagyon szét bontott edzésnél van teljes testnél 1 gyakorlat/izom CSOPORT alsó felső nél pedig max 2 gyakorlat/izom csoport.

Így nyilván nem lehet mondjuk a váll 3 fejét meg edzeni meg a hát összes részét 1 edzésen de ezért van a héten meg egy felső test aminél az is sorra kerül. Így 1 órába simán benne van a felső test.

2021. okt. 31. 23:41
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Az eslő egy koxos
2021. nov. 1. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Evek ota nem koxoltam 😀
2021. nov. 1. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Én alsó-felsőtestben edzettem pár hónapig. (tehát a normális heti 4-es felállás, ahol hétfő felső, kedd alsó, szerda pihenő, csütörtök felső, péntek alsó). Igazából 1 óra alatt nem tudtam leedzeni felsőtestnél. Inkább olyan 1 óra 15 perc körül. 2 mell, 2 hát, 2 kar, 1 váll gyakorlat. Viszont a lábat általában letudtam edzeni 1 óra alatt, ritkán felette.

Kérdező: Ha te heti 3x tudsz edzeni, és szeretnél heti 2x megedzeni 1 izomcsoportot, akkor nem értem, hogy miért nem teljes test edzést csinálsz? :D

2021. nov. 2. 17:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert 48 óra pihenő idő nekem túl kevés pár hétig csináltam de folyamatosan eszméletlen fáradt voltam kedvem se nagyon sok volt menni
2021. nov. 2. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fontos heti 2x megeddzeni semmilyen izomcsoportot, a vádlin és a hason kívül, ha csak nem rendelkezel egyedi genetikával vagy gyógyszerhasználat alatt állsz. Inkább eddz normálisan, 4-5 gyakorlatot/ izomcsoport, mint ez a baromság, amit leírsz. Kezdésnek az első 3-4 hónapban nem rossz.
2021. nov. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!