Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csuklófájdalom fekvőtámasz közbe?

Csuklófájdalom fekvőtámasz közbe?

Figyelt kérdés
Lenne egy problémám, egy ideje ha nagyon felfelé feszítem a csuklóm, pl fekvő közbe, akkor fáj. Nem ütöttem be, nem zavar az életben csak jobb lenne nélküle mert imádok street workoutozni. Kondiba sem zavart, érdekes módon toló gyakorlatok közben sem volt semmi probléma.. Szerintetek érdemes orvoshoz mennem, vagy csak vegyek egy csuklószorítót?
2021. okt. 29. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kezdődő gyulladás, ami nagyon kellemetlen, ha nem pihened ki, és súlyosabb lesz:

[link]

Sokat kell nyújtani, minél többet pihentetni. Ha nem múlik, akkor orvoshoz kell fordulni.

2021. okt. 29. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Csuklószorító tolódzkodásnál, fekvőtámaszhoz pedig keret. Orvostól csodát nem várnék, nekem évek óta van, se rosszabb se jobb nem lett semmitől.
2021. okt. 29. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Utolsó, neked hol fáj pontosan? Nekem kézfejem alján középen, és csak fekvőnél :/

Egyes, köszönöm! Lehet tényleg pihentetni kéne, de félek komoly a baj

2021. okt. 29. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyomd 2 egykezesen vagy vegyel csukloszoritot 🤷‍♂️
2021. okt. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!