Ebből a kreatinfajtából tényleg nem kell feltöltést csinálni?
Első most ez milyen válasz?
Hogy jön ide hogy szünet van?
Én amúgy nemrég végeztem a melóval, szeretnék valami tápkieget venni edzéshez, és ezt néztem ki.
de mivel nem értek hozzá annyira, azért kérdeztem meg.
Te unatkozol?
Szegény kérdezőnek én csak az anyukáját sajnálom. Bár lehet az is olyan debil, mint a fia. Valami lehet a génekben.
Anyukád meg apukád nem testvérek, kérdező?
De komolyan, miért foglalkoztok vele???
Hadd tegye fel az idióta kérdéseit, ennek a fiúcskának ebből áll az élete. Ne foglallozzatok már vele bakker, direkt ti hergelitek azzal hogy válaszolgattok a provokáló kérdéseire. Egy nap 3-szor is megkérdezi ugyanazt, és mindig van olyan idióta, aki hót komolyan válaszol neki. Az írásképéről, a kreativitást mellőző önismétlő témaválasztásáról könnyű felismerni, más személy képével is visszaélt már. Engedjétek el, ne foglalkozzatok, nem kell írogatni a béna kérdései alá, és akkor még ennyi öröme se lesz, hogy egy anonim fórumon maszturbálhat usmeretlen emberek válaszaira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!