Hogyan osszam be az edzéseimet?
Heti 4,saját testsúlyos HIIT edzés,és 3 futás mellett egy kardio napot tartottam eddig 2 nap pihenéssel, diéta mellett.
Fogyás,állóképesség fejlesztés,formálódás volt a cél.
(A heti 1 kardio szintén futás volt,futni pedig heti 3x az edzések után futottam.)
Szeretnék formálódni,így súlyzós edzéseket is betenni,de nem tudom, miből vegyek le, hogy futásban is tovább tudjak fejlődni, illetve az állóképességet fejlesztő HIIT edzéseimmel is haladjak,ami eddig nagyon hatásos volt!
Nem tudom, melyik ujjamba harapjak,mindet szeretem csinálni,de most inkább az izmosodás a cél a további fogyás mellett.
Csak otthon tudok edzeni,súlyzókkal,teremre se időm,se cash jelenleg.
Régen jártam terembe,tisztában vagyok az alapokkal, gyakorlatokkal,de hogy hogyan osszam be ezt a 3 különböző mozgásformát,abban tanácstalan vagyok, ebben kérem segítségeteket.
Csodát a koromból kifolyólag már nem várok,de azért szeretném megtenni,amit ilyenkor még lehet,és tovább fejlődni, plusz imádok edzeni!
(41/N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!