Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan csökkentsem a vállizmom?

Hogyan csökkentsem a vállizmom?

Figyelt kérdés
Szép napot! 17 vagyok, májusban kb elkezdtem eddzegetni így itthon saját testsúllyal (fekvő, felülés, guggolás stb), mostmár hébe-hoba csinálgatom csak mivel inkább kardiozni szeretek és a vékonyabb nem body builder szállkás allkatra megyek. Túl sok izmot nem veszítettem, arányos is a testem de a vállizmom az maradt ugyan akkora, es engem ez elegge zavar, valahogy túltoltam vagy nem tudom de egyszeruen abból nem tudok veszíteni. Hozzá értők tanácsát szeretném kikérni ez ügyben hogy hogyan tudnék a vállambol veszíteni, mert egyáltalán (nullat) nem edzek rá másfél-2 hónapja kb, fekvőzni is csak tesin, de gyógytesin vagyok szóval azt is ritkán. Nagyon megköszönném. Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. okt. 23. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fekvőtől nem lesz labda vállad, nagyon jó esetben is csak szép szálkás. Ha olyan a genetikád, hogy szélesebb a vállad, akkor az annyi.
2021. okt. 23. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
miért nem szép a széles kerekebb váll?
2021. okt. 23. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó neked
2021. okt. 23. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
kétlem
2021. okt. 23. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért akarsz kisebb vállakat?
2021. okt. 24. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!