Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most, hogy abba hagytam a...

Most, hogy abba hagytam a tömegelést milyen szinten csökkentsem le a napi kalória bevitelem?

Figyelt kérdés
Abba hagytam a tömegelést 76-79 kg között mozogtam mostanság és 182 cm az edzést is abba hagyomígy nyárra munka miatt az pedig fent fogja tartani szerintem a fel szedet izmot 16 hónapot edzettem, na de amúgy volt olyan amikor egy nagy buli után 75 kőrnyékére is lefogytam. Főleg ha meg ittam egy pár sőrt vagy felest! Én jelenleg mindig a 77-et igyekszem majd kb becélózni , hogy kb mindig annyira essek vissza! Vagy annyira menjek fel , most olyan 78 kg lehetek. És most abba akarom hagyni a tömegelést. És így a vége felé olyan 3300-3500 kalóriával tömegeltem kb. Régen a 73-74 kg-s testsúlyomat olyan 1700 kalóriával tarthattam fent. Szerintem a jelenlegi súlyom fent tartásához biztosan kell majd 2000+ kalória. Most milyen módon csökkentsem lefelé a kalóriát azért , hogy ne veszítsek a kilómból semennyit pláne nem 2-3 kg-t?! Szombaton is megyek bulizni akkor biztos fogok veszíteni vagy 1,5 kg-t! Illetve a jelenlegi testsúlyom az jó? Bunyóhoz illetve Sandára is járok 4 éve, meg a 16-17% közötti tzs is még jónak számít? Ősszel majd még talán szeretnék tömegelni valameddig. De csak ha látványos lenne az , hogy feljebb megyek , és azzal még izmosabb is lennék?!

2019. máj. 15. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
59%

2000+ biztós kel majd, nyugottan menyj bulizni csak ideiglenessen csőken a tömeg visza jőn hama. Bunyohóz jol jőn ha van tömeg de inkáb számít a teknika joban.

Csak keménnyen tesó!

2019. máj. 15. 13:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Oké, de nem csak ez volt a fő kérdésem!
2019. máj. 16. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Irigyellek, én 2000 környékén eszem, ahogy tudok. 63 kg vagyok, 176 cm-hez...

Tzs amúgy 8-20 % egészséges, az ilyen tartós 5 % már inkább káros. Nőknél más persze. Ugye nem vagy nő? :D Náluk több kell...

A 3500 kcal miből jött össze?

2019. jún. 8. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!