17-18 évesen érdemes megműttetni a gynecomastia-t ?
Arról beszélek, hogy elhalt, hámló, büdös mellbimbód lesz. Attól nem fogsz undorodni? Vagy kivágatod azt a felesleges bőrdarabot is?
Meg ugyebár mit jelent az hogy "undorító"? Akkor a nők miért nem vágatják le a melleiket? Sőt, szépnek tartják, még ki is tömetik nagyobbra! Egy egészséges mellen mi lehet az undorító?
Tisztelt kérdező - kifejtenéd, hogy miért nem tartasz normálisnak? Talán azért, mert én már tisztában vagyok az igazsággal?
Még most fiatal vagy, és azt hiszed, hogy mivel a ruha alá nem látnak be, így senki nem tudja majd meg hogy csonkított a melled. De mi lesz majd ha szexhez le kell vetkőznöd? A partnered elbőgi magát, majd faképnél hagy - na - akkor mi lesz? Vagy találsz valakit, akit csak a pénzed érdekel? Hát az meg mellcsonkítás nélkül is megoldható - nem?
Amugy gynecomastia egy férfi testen elnoiesedett mell.
Te itt az mondod, hogy a kerdezo egy nő? 🤣
Abszurd egy világban élünk. Ha egy gépkocsit bevisznek a műszaki vizsgára és nem funkcionál a fényszórója, akkor elégtelennel végez, és nappal sem lehet legálisan kivinni a közúti forgalomba. Ha egy mellet megcsonkítanak, akkor az egy "lege artis" plasztikai műtét és még a félrevezető reklámozását sem tiltják.
Pontosan így vagdosták a "kórosan megnövekedett" csiklókat is még néhány évtizede a magyar egészségügyben (ma is, csak most már suttyomban), hisz az is csak egy teljesen felesleges atavizmus, akárcsak a férfiak mellbimbója!
Nem unod ? Ez neked jólesik ? Vagy miért csinálod ?
A levegőbe bárki bármit beszélhet, aztán azt mondja csak higgyenek neki minden alátasztás nélkül, csak azért mert ő azt mondta ? Így mit sem ér a szavad, elég bárgyú elképzelés.
Ezt az utolsó válaszodat még értelmezni sem lehet.
Tudom csak egy troll vagy, de nem értem miért jó valakinek a szar életét még lejjebb ásni csak így vakon.✌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!