Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 17-18 évesen érdemes megműttet...

17-18 évesen érdemes megműttetni a gynecomastia-t ?

Figyelt kérdés
Nagyon zavaró...

2021. okt. 22. 17:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%

Arról beszélek, hogy elhalt, hámló, büdös mellbimbód lesz. Attól nem fogsz undorodni? Vagy kivágatod azt a felesleges bőrdarabot is?

Meg ugyebár mit jelent az hogy "undorító"? Akkor a nők miért nem vágatják le a melleiket? Sőt, szépnek tartják, még ki is tömetik nagyobbra! Egy egészséges mellen mi lehet az undorító?

2021. okt. 23. 16:11
 12/39 A kérdező kommentje:
Te nem vagy normális.
2021. okt. 23. 16:31
 13/39 anonim ***** válasza:
20%

Tisztelt kérdező - kifejtenéd, hogy miért nem tartasz normálisnak? Talán azért, mert én már tisztában vagyok az igazsággal?

Még most fiatal vagy, és azt hiszed, hogy mivel a ruha alá nem látnak be, így senki nem tudja majd meg hogy csonkított a melled. De mi lesz majd ha szexhez le kell vetkőznöd? A partnered elbőgi magát, majd faképnél hagy - na - akkor mi lesz? Vagy találsz valakit, akit csak a pénzed érdekel? Hát az meg mellcsonkítás nélkül is megoldható - nem?

2021. okt. 23. 16:53
 14/39 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd, egy troll, aki szereti szorakozni...
2021. okt. 23. 17:35
 15/39 anonim ***** válasza:
55%

Amugy gynecomastia egy férfi testen elnoiesedett mell.

Te itt az mondod, hogy a kerdezo egy nő? 🤣

2021. okt. 23. 17:37
 16/39 A kérdező kommentje:
Ja sejthettem volna, mondjuk arra nem talált ki semmit hogy honnan tudja ezeket...
2021. okt. 23. 17:53
 17/39 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, miért kellett volna "kitalálnom" bármit is? Kellett volna valamilyen forrást megadnom? Honnan veszed, hogy nem ismerek személyesen egy áldozatot akit átvertek, egy életre elcsúfítottak, megcsonkítottak és erre ráment a szexuális élete? Nem az a trollkodás, hogy a gynekomastia műtét egészségkárosító hatását 100% eltitkolják az itt zoknibábozó plasztikai sebészek?
2021. okt. 23. 19:48
 18/39 anonim ***** válasza:
15-ös, ki állította itt, hogy a "kérdező egy nő"?l
2021. okt. 23. 19:50
 19/39 anonim ***** válasza:
0%

Abszurd egy világban élünk. Ha egy gépkocsit bevisznek a műszaki vizsgára és nem funkcionál a fényszórója, akkor elégtelennel végez, és nappal sem lehet legálisan kivinni a közúti forgalomba. Ha egy mellet megcsonkítanak, akkor az egy "lege artis" plasztikai műtét és még a félrevezető reklámozását sem tiltják.

Pontosan így vagdosták a "kórosan megnövekedett" csiklókat is még néhány évtizede a magyar egészségügyben (ma is, csak most már suttyomban), hisz az is csak egy teljesen felesleges atavizmus, akárcsak a férfiak mellbimbója!

2021. okt. 23. 21:23
 20/39 A kérdező kommentje:

Nem unod ? Ez neked jólesik ? Vagy miért csinálod ?

A levegőbe bárki bármit beszélhet, aztán azt mondja csak higgyenek neki minden alátasztás nélkül, csak azért mert ő azt mondta ? Így mit sem ér a szavad, elég bárgyú elképzelés.

Ezt az utolsó válaszodat még értelmezni sem lehet.

Tudom csak egy troll vagy, de nem értem miért jó valakinek a szar életét még lejjebb ásni csak így vakon.✌

2021. okt. 23. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!