Ez gynecomastia vagy mit lehet ezzel kezdeni? Műtét?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon nagyok a melleim és undorító. Mit kezdjek ezzel a problémával kiskoromtol ilyenek. Mikor vékony voltam akkor is nagyok voltak de nem ennyire mint a képen. Mert azóta már felszedtem vagy 20 kilót. Az is elképzelhető hogy amikor vékony voltam akkor is magas volt a teatzsirom? Mert akkor is volt uszogumi a hasamon hiába voltam 70 kg. Amugy 180 cm magas vagyok 88 kg és 23 eves2019. febr. 10. 08:29
3/9 anonim válasza:
Nehéz megmondani, mivel magas a testzsírod.
4/9 anonim válasza:
Ez nem gyno, csak dagadt vagy.
A mellbimbo meg genetikailag ilyen.
5/9 anonim válasza:
Szerintem csak sima obesitas, de nem gynecomastia. Nyilván egy alapos áttapintás adhatna pontos diagnózist, de a képek alapján én nem gyanakszom gyneco-ra.
7/9 anonim válasza:
Nekem is csak úgy tűnik, hogy sok a zsír. Leszálkásítanál sokkal jobban nézne ki.
8/9 anonim válasza:
Nagyon egyszeru eldonteni, mivel gynecomastia eseten a mellbimbo alatt kozvetlenul van egy csomo. Tapogasd meg, hogy van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!