Mit lehetne kezdeni ezzel a felsőtesttel? Gynecomastia vagy csak zsír? (kép)
Figyelt kérdés
Az ösztrogénszintem is magas lehet ?? amúgy inkább a melleim érdekelnének,hogy mit lehetne kezdeni veluk,mert olyak mint a nőké. Kitudok bennük tapintani 1-2 nagy csomót. Ezen csak műtét segít vagy elég a kondi+diéta? ÉN ÚGY érzem gynecomastiám van.Szerintetek mit tegyek?
Rólam: 76 kg,183 cm magas vagyok,22 éves férfi. Szeretnék bomba alakot.
2017. aug. 4. 16:17
3/12 Klanwarrior válasza:
Mióta tart az állapot?
Egyébként rendes kajával és edzéssel magától is elmúlhat. Ha nem, akkor irány a doki, ad valami gyógyszert rá. Végső esetben pedig műtét. Viszont a képek alapján nem túl súlyos eset.
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez csak zsír. Diéta + edzés kell.
5/12 anonim válasza:
Miért hiszi mindenki hogy gyne, a hurkáidat nem láttad még?
Nem akartam bunkó lenni na, egy f#sza szálkásitó diétát, heti 3 teljes testedzést és heti 2-3-4 kardiot nyomsz aztkész ;)
7/12 anonim válasza:
Csak zsír. Diéta plusz edzés eltünteti.
10/12 anonim válasza:
Miért van mindenki lepontozva aki azt írja, hogy ez zsír? :D Ez tényleg csak zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!