Tudnátok segíteni?
Túl sokat nem tudsz tenni: súlyzós edzés és egy jól összerakott diétás étrend.
Bár nem is egészen értem. Azt azért lehet látni, hogy valaki zsíros vagy a csont defortmált-e. Kicsit jobban is leírhatnád.
Inkább itt, ide:
Köszönöm a képet és a bizalmat! Ez tényleg egyértelműen nem gynecomastia! Ott az emlő van nőiesen zsírosodva. Amivel nem lehet segíteni még edzéssel, cuccal sem. Mindenképp kés, plasztika kell.
Így szemből nézve nem értem a problémád! Ez nem szokatlan, sok ilyet láttam.
Edz, nyomj fekve, nagy sulyokkal és építs izmot a melledre, minden gondod megoldódik!
Először is köszönöm a gyors és értelmes választ,másodszor képen meg a tükörben is kisebbnek tűnik, mint amilyen valójában.
Elég sokan cikiznek miatta ezért gondolom nem csak magammal akarom élhitetni,hogy nagyobbak a normálisnál. Mit gondolsz edzéssel javulhat a helyzet?
Pedig én azt mondanám, hogy csak beképzeled!
Igen edzés és kaja hatására sokat javul az egész tested. Jobban fogsz tetszeni magadnak és másoknak is, de nekik akarj megfelelni!
Egy év alatt is égész jó fizikumot lehet össze szedni! Szóval hajrá!
Az elején barmitol nőhetsz! Mire bele jössz addigra kolis sem leszel.
Tápkieg senkinek nem kell, ha a kaja meg van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!