Van aki sportol és volt már gynecomastia műtéte?
Serdülőkorból maradt meg szimmetrikusan mindkét mellemen gynecomastia. Érdekelne mennyi idő egy műtét után a felépülés, milyen kellemwtlenségekkel jár és mikor lehet újra edzeni?
28/f
Hogy kapcsolódik a sport és a gynecomastia???
Érdekes, hogy ebben a csoportban állandóan téma a gynecomastia, úszók, bringások, futók között egyáltalán nem, azt se tudják mi az...
Csak nem a KOKSZ miatt? Toljátok a danát aztán csodálkoztok ha csöcsötök nő?
Meg is érdemlitek!!!
Ne foglalkozz vele! Nekem is van..
És? Kinek baj?
Hidd el a csajok szeretnek vele játszani!! 💪🏻✌🏻
Én dagadt vagyok meg voltam is 6 hét volt a teljes felépülés a 2 kórházban töltött műtét utáni nap után. Fele akkora lett a csöcsöm, ha sportoltam volna már nem látszana , de nem tettem így igaz kisebb, de már nem csomós.
Annyi bajom volt, hogy nem tudtam hason aludni meg fürdeni mert be voltam kötve.
Hello!
14 éves korom óta éreztem a mellbimbóm alatti korong alakú csomókat, 23 évesen volt gyno műtétem. A műtét napján már hazamehettem, nem volt semmi komplikáció. 1 hétig kötés volt a melleimen+kompressziós mellényt kellett hordani éjjel-nappal. 1 hétig nem tudtam zuhanyozni sem, ezért gondolhatod milyen büdös voltam. A karomat nem emelhettem a fejem fölé, és a napjaim az első hétben nagyrészt fekvéssel teltek. Pontosabban háton fekvéssel, ettől meg a hátam fájt borzasztóan. 10 napig injekcióztam magam véralvadásgátlóval a kevés mozgás miatt (lehet hogy ijesztően hangzik, de nem volt semmi gond hogy minden este hasbaszúrtam magam egy tűvel :)). Az első hét után lekerült a kötés, lehetett óvatosan zuhanyozni, mozgástartományt óvatosan elkezdeni növelni. Ekkor a mellény már lekerülhetett a zuhanyzás és az átmosás idejére. 2-3 hétig éjjel nappal kompressziós mellény, utána talán már csak nappal volt rajtam (nem emlékszem pontosan). 2 hét után már mentem dolgozni, bár hozzáteszem nem fizikai munkát végzek. Autóvezetést is mellőztem 1 hónapig. 6 hét után elkezdtem újra edzeni, pár hét alatt ment minden gyakorlat a szokásos súlyokkal. Ezek voltak a kellemetlenségek a műtét után, bár így másfél év távlatából úgy vagyok vele hogy a műtét eredménye kárpótol mindenért és nagyon megérte:)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!