Kreatin most akkor vizesít vagy nem?
Figyelt kérdés
Monohidrátot kérdezem.
Nem a többi észterét, mert azokat tudom hogy egyik erőt növel, másik szálkás izmot hoz.
2021. okt. 11. 15:40
1/7 anonim válasza:
Szerintem kreatinból a monohidrád a legjobb és más kreatinnal nem is érdemes fogalkozni ha nem érzékeny rá a gyomrod.
Erő meg szálkás izom,ezeket a kajád fogja meghatározni és az edzésed.
A krearin a sejteken belül köt meg vizet ami ad egy kis optikai tuningot de ez elenyésző. Az izom kevésbé fárad és nagyobb összehúzódásra lesz képes általa, így javítja az edzésed minőségét.
2/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért van az hogy sokan szedik a kreatint, és nagyon befuffadnak közben.Itt a teremben is van egy srác, szószerint olyan, mintha felfújták volna.Erős is, de mocskosul vastag lett a karja combaj.
2021. okt. 11. 16:57
3/7 anonim válasza:
Most minek provokálsz? Rég volt kreatinos/tápkiegészítős kérdés? Ma még várható, vagy ma csak ennyi? :D
4/7 A kérdező kommentje:
Egy táplálékkiegészítő hatásáról kérdeztem egy testépítő fórumon, hogy akik használták, mit tapasztaltak.
Te viszont miért provokálsz itt mindenkit 3-as?
Ha nem tudsz érdemben tájékoztató vagy segítő választ adni, akkor fölösleges írnod.
2021. okt. 11. 17:20
5/7 anonim válasza:
Sok kreatinos felfújt srácot látsz a konditeremben, kérdező? :D
6/7 anonim válasza:
Az lehet hogy be vannak vizesedve és kreatint szednek de biztos hogy nem a kreatin miatt van ez.Ne azt képzeld el hogy elkezded használni és minden gyakorlatnál megy plusz 10 kiló és olyan leszel mint egy lufi,a legjobb tápkiegészítőknek is elég minimálisan észrevehető hatásuk van.Nem kell félned attól hogy bevizesedsz tőle,az lesz a legutolsó ok.
7/7 anonim válasza:
Tuti nem a kreatintól van bepuffadva. Van ott más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!