Melyik kreatin vizesít a legjobban, és melyik kevésbé?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a dextrózon is múlik.
De az eredménye azért nem mindegy.
2015. aug. 10. 15:41
1/14 anonim válasza:
Mindegyik és egyik sem, attól függ hogyan használod nem attól milyen kötésben van.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szóval, ha mellé esetleg cukros ételt eszem akkor attól is lehet zsír, víz?
2015. aug. 10. 16:11
3/14 A kérdező kommentje:
Erről a vizesedésről nem tudok sokat. Sőt, szinte semmit sem. Szóval érdekelne
2015. aug. 10. 16:12
4/14 A kérdező kommentje:
És ennek a vizesedésnek van köze ahhoz, hogy valakinek milyen a genetikája? Mert van aki keményen edz, és nagyon nehezen lesz eredménye, és van akinek kevesebb edzés alatt is van eredménye?
2015. aug. 10. 16:16
5/14 anonim válasza:
[link] Mondjuk beírod googleba? Mindek ennél cukros ételt?
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a linket! :)
Úgy értelmeztem, hogy ez a vizesedés azon múlik, hogy milyen az étrend.
2015. aug. 10. 16:32
7/14 anonim válasza:
Meg eleve nem kell napi 50 gramm kreatin, én 5-10 grammot szoktam használni.
8/14 A kérdező kommentje:
Egyébként a vizesedésnek van mellékhatása ami komoly?
2015. aug. 10. 17:08
9/14 anonim válasza:
Igen, vérnyomás emelkedés. Ezért nem kell eleve vizesnek meg dagadtnak lenni, + nem is néz ki jól az.
10/14 anonim válasza:
"Egyébként a vizesedésnek van mellékhatása ami komoly?"
Vizes környezetben jobb lesz az izom anyagcseréje.
Igaz, ez a fő és elvárt hatás.
A vérnyomás a sport hatására nálam jelentősen csökken, de annyira, hogy kórosan alacsonnyá válik, sokszor 96-106 körül marad a systolás (felső érték) egy kreatinnal átkerékpározott nap után még néhány napon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!