Kreatin vizesít?
Nem tudom, h az előző válaszoló a jövőt látja-e, de bemásolom egy korábbi válaszom, ami lényegében az, h a kreatin vízesít.
nagyon vizesít, főleg a ha tested érzékeny a vízvisszatartásra.
olyan mint a koxnál, csak a hormonális mellékhatások elmaradnak.
de magas vérnyomás, pulzusfrekvencia növekedés, kamrai tahichardia , fokozott vesestressz...mind előfordulhat.
Volt egy szerencsétlen haverom, még én javasoltam neki próbálja ki, és a vége az lett h az orvoshoz került és ezek mind előjöttek.
a doki mondta is, olyan ez kb mintha sót enne az ember (csak az még mérgezőbb) a vízet tartja vissza, így ér el teljesítmény növekedést az ember izmaiban.
viszont én is sokat használtam, nálam ezekből csak enyhe dolgok jöttek elő, a vérnyomás növekedett meg, és a pulzus kicsit a plussz súly miatt.
és a legfontosabbat elfelejtettem leírni, amit a belgyógyász is elmondott a haveromnak, meg nekem is.
aki öröklötten hajlamos a cukorbetegségre, az felejtse el a vízesítő szereket, mert a plussz testsúly hatására romlik a szervezet inzulin rezisztenciája, és későbbi cukorbetegség is kialakulhat belőle.
de azért nem vettem el a kedved remélem.
inkább fehérje és multivitamin menjen, attól nem fog sok víz lerakódni rajtad.
a kreatin úgy vízesít h ha eszel szénhidrátot a felszabaduló inzulin a szénhidráttal együtt a véráramba majd a sejtekbe löki, megvan h egy gramm molekula mennyi vizet tud felvenni, min és max, ennek hatását látod ha szeded.
ugye, van aki a min hatást látja magán, és van aki a max vizesedést.
kevesen tudják, de ezt is a doki mondta, h annál vizesít jobban akinek a vese érzékenyebb a vízvisszatartásra az aldoszteron vegyületek miatt.
az ilyen embereknél van a fokozott probléma is, mint az ismerősömnél.
és ez a szénhidráttól meg a vesétől függ nem az étrendtől.
montez
mint ahogy írtam, egyénfüggő.
és ez egy sportorvos -belgyógyász volt, akinél sok ilyen megfordul, tartott is erről egy szép előadást, mikor megfordultam nála.
sok ember kerül vízvisszatartás okozta belsőszervi panasszal a belgyógyászatra és sok a sportoló is köztük.
erről ugye nem szólnak a reklámok, de mikor voltam terheléses ekg nem én voltam az egyedüli ott, beszélgettem is pár ilyen fiatalemberrel, és mindnek vérnyomás és pulzusproblémája volt.
ja és mindnek a kreatintól volt ugye? Ne idegelj már.:)
Akkor szerinted engedélyeznék boltban árulni, ha ilyen veszélyes lenne. Kicsit gondolkozz már, mielőtt beszOpsz ilyeneket!
és ugyan mi értelme lett volna hazudniuk???
van ilyen
és ahogy írtam a haveromat elkísértem az orvoshoz, és neki is ezt mondta a doki.aki megjárt ezzel.
na az akkor mi volt?
vagy a doki amit mondott, h sok ilyen emberrel találkozik?
azért egy belgyógyász sportorvos csak ért vmit a témához, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!