Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatin vizesít?

Kreatin vizesít?

Figyelt kérdés
Van 1 ismerősöm aki 3 évvel ezelőtt Kreatint szedett és edzett hozz. Ő minden nap szedte az elő írt mennyiség dupláját, volt hogy a tripláját.Napotna 5-6l vizet ivott meg. És havonta kb 1,5-2 cm nőtt a karja, De azt már nem tudja hogy milyen Kreatin volt. A Kreatin tényleg így vizesít ?
2013. szept. 4. 19:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

haverom messze van a versenysporttól...

60kg és 180centi, cérnametélt karokkal, igazából az zavar, segíteni akartam neki h jobban hízzon, de ehelyett orvoshoz jár most, bár vízhajtóval kihajtották belőle a megkötött vizet...

és akiket az orvosnál láttam...hát azok is messze voltak a versenysporttól, inkább lelkes amatőröknek mondanám őket.

2013. szept. 4. 21:32
 12/29 anonim ***** válasza:
57%
Mióta edzem elég sok embert megismertem, akik használtak kreatint, de ilyen esetet amit leírsz soha nem hallottam.
2013. szept. 4. 21:35
 13/29 anonim ***** válasza:

akkor most hallottál.

én pl csak minimális vérnyomás emelkedést érzek főleg a kreatin kúra vége felé, és a pulzusom is megnő tőle de ennyi.

sztem egyénfüggő lehet.

bár én nagyon vizesedek tőle.

3 éve nem is szedtem, azóta lement rólam vagy 20 kiló, de az erő is csak köszönőviszonyban van a régi formához képest.

2013. szept. 4. 21:39
 14/29 anonim ***** válasza:
Én is láttam már pár embert, de kreatintól ilyet nem tapasztalt senki! Ami mellékhatásokat írsz, még a szteroidoktól sem valószínű hogy egy kúra után előjönne, nemhogy tápkiegtől!
2013. szept. 4. 21:41
 15/29 anonim ***** válasza:
57%
Ja most hallottam egy névtelen 52%-os embertől. Tuti így is van, én meg 28 év edzési tapasztalattal nem láttam semmit. :))
2013. szept. 4. 21:51
 16/29 anonim ***** válasza:

kicsi montez

nem a százalék számít....

ezeregy helyre írok itt mialatt pár napja regisztráltam,na de ez nem is ide tartozik.

nekem is kb ennyi az edzés múltam...és hidd el sok embert láttam már edzeni, meg sok történetet hallottam kivel mi esett meg.

2013. szept. 4. 21:58
 17/29 anonim ***** válasza:
Igen, itt akkor is nekem hisznek az emberek, nem egy újonnan jött hiteltelen névtelennek.
2013. szept. 4. 22:01
 18/29 anonim ***** válasza:

nem is szeretnék vitatkozni.

az esetek többségében nincs ilyen , ahogy írtam.de előfordulhat, aki szeretné az ellenkezőjét is hallani, elmehet egy belgyógyászhoz, az biztos jobban tudja, mint 1 52%os emberke...

és igen, ez 1 tápszer nagyon kevés mellékhatással, fogom is még használni.

2013. szept. 4. 22:09
 19/29 anonim ***** válasza:
58%
Oks, jó edzést neked is.:)
2013. szept. 4. 22:11
 20/29 anonim ***** válasza:
én is viszont azt kívánok.:)
2013. szept. 4. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!