Kreatin vizesít?
haverom messze van a versenysporttól...
60kg és 180centi, cérnametélt karokkal, igazából az zavar, segíteni akartam neki h jobban hízzon, de ehelyett orvoshoz jár most, bár vízhajtóval kihajtották belőle a megkötött vizet...
és akiket az orvosnál láttam...hát azok is messze voltak a versenysporttól, inkább lelkes amatőröknek mondanám őket.
akkor most hallottál.
én pl csak minimális vérnyomás emelkedést érzek főleg a kreatin kúra vége felé, és a pulzusom is megnő tőle de ennyi.
sztem egyénfüggő lehet.
bár én nagyon vizesedek tőle.
3 éve nem is szedtem, azóta lement rólam vagy 20 kiló, de az erő is csak köszönőviszonyban van a régi formához képest.
kicsi montez
nem a százalék számít....
ezeregy helyre írok itt mialatt pár napja regisztráltam,na de ez nem is ide tartozik.
nekem is kb ennyi az edzés múltam...és hidd el sok embert láttam már edzeni, meg sok történetet hallottam kivel mi esett meg.
nem is szeretnék vitatkozni.
az esetek többségében nincs ilyen , ahogy írtam.de előfordulhat, aki szeretné az ellenkezőjét is hallani, elmehet egy belgyógyászhoz, az biztos jobban tudja, mint 1 52%os emberke...
és igen, ez 1 tápszer nagyon kevés mellékhatással, fogom is még használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!