Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik az a kreatin amelyik...

Melyik az a kreatin amelyik gyorsan be is vizesít?

Figyelt kérdés
Használtam már sok fajtát, de csak egy volt az, ami gyorsan hozott fel vizet is, a többi annyira nem, csak minimálisat. Kapszulás volt egyébként ez, de már nem gyártják, 3 éve szedtem, Bioteches volt. Melyik az, ami nagyon vizesít?
2015. máj. 4. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Amire gondolsz, sejten kívül vizesedésre az nem annyira kreatinfüggő, hanem inkább akkor van, ha sok gyors ch-val (pl szőlőcukorral) viszed be a kreatint. a ch megköti a vizet, 1g ch megköt 4g vizet.
2015. máj. 4. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
A só pedig a tömegének az ötvenszeresét köti meg vízből :D de esztétikus ettél nem lesz a bőröd... Kreatin akkor vizesít jobban, ha a szükségesnél többet viszel be, de erre törekedni hülyeség, mert pl. egy szárazabb, szálkás kar komolyabban néz ki, mint egy 2-3 cm-rel nagyobb kerületű vizes
2015. máj. 4. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy előttem most írták.
2015. máj. 4. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Tehát, ha beviszek kreatin utáni kajával, tegyük fel 3g sót, akkor 50g víz marad meg? :D

De akkor ez nem kreatin függő, hogy melyiktől leszek vizesebb? Egyáltalán nem?

2015. máj. 4. 20:54
 5/6 A kérdező kommentje:
3g só - 150g víz, elnézést. :)
2015. máj. 4. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy ténylegesen mennyi víz lesz megkötve azt nem lehet megjósolni, de az a bőr alatt lesz megkötve, ami épp elfedi az izmot. Nem olyan mint a koksz, hogy izomsejtek körül kösse meg, amit te szeretnél... Ráadásul lehet, hogy pont olyan helyeken leszel vizes, ahol nem szeretnéd. Felejtsd el, építs inkább izmokat!
2015. máj. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!