Hogy kell pontosan szedni a kreatint?
Figyelt kérdés
Elég sok helyen olvasgattam és hát mindenhol egy picit mást írnak róla,meg van amit még mindig nem tudok,lehet ez az én figyelmetlenségem.A kérdésem,vagy inkább kérésem az lenne hogy aki használt már és használt neki az leírná nekem hogy hogyan szedte.Azt tudom hogy van egy két hetes feltöltési időszak ahol többet kell szedni majd egy időszak mikor kevesebbet és utána egy ideig hagyni.Azért nem írtam hónapot mert valahol 2-3 mat írtak valahol meg már 10-et.A másik hogy egy nap egyszerre szedem be vagy többször?És mikor?Azt tudom hogy a mennyiség a testtömegtől függ.Én 68 kg vagyok tehát ezt el kéne osztani hárommal és azt beszedni a feltöltési időszakba,ha jól tudom.De utána mennyit?2015. ápr. 29. 21:54
1/1 anonim válasza:
Feltöltés: 6-7 napig napi 0.3g x ttkg. Majd szintentartásra ennek a fele. A szintentartás 40-50 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!