Ha egy férfi 60 éves és úgy van 190 centihez 110 kiló(java része izom) akkor szteroidok?
Mutass nekem 190 centis 110 kilós 10%os testzsírral rendelkező 60 éves lifetime natural férfit!
Aranybarát, inkább örülnél annak hogy legalább nem szaporodok!
Nem nekem kell bizonyítani.
Te akkor egy genetikai csoda vagy!
26os FFMI érték!
Gratulálok!
Erről van szó, köszönöm.
21-es válaszoló egy idióta seggfej pöcs!
Bocs, nem neked írtam. Hanem ennek a bácsinak, aki egy genetika csoda.
Nyilván, de akkor minek írnak ide ilyen baromságokat? Ha meg leírják, akkor ne csodálkozzanak ha belekötök.
Nincs olyan magas ffmi érték naturalon, ami szerinted neked van...Biztos azok is mind hülyék, akik értenek hozzá.
Beteg dolgok ezek...és még rajtam vannak ezek fent akadva. 😥
Én nem védem a bácsikát, de téged sem.
Csak azt nem értem, hogy honnan ven ez a 10% testzsír?
Mert az öreg ilyet nem mondott. Te logikáztál valami okosságot és te írtam le először. Aztán meg, ahogy látom utána azon pattogsz.
Nagyapám nem tolt ilyen cuccokat, még fehérje port sem ivott, de mikor kissác voltam hát hallod, sokkal jobban nézett ki 50-60 évesen mint a mai 20-30 évesek.
Persze tisztelet a kivételnek. Annak a 2-3%-nak.
Hát aki nem sportol és nem végez fizikai tevékenységeket se semmit, annál nem nehéz jobban kinézni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!