Ha a Schobert Norbi olyan egészségesen él (hogy még tanítja is) akkor miért néz ki 48 évesen úgy mint egy 60 éves?
Nem láttál még 60 évest.
A szívbetegség lehet örökölt is.
Az, hogy az arca, hogy öregedik annak semmi köze a sporthoz, az egyértelműen genetika.
Mutass már embert aki 48 évesen nem őszül.
"Akkor a sport még sem egészséges?"
- de, a sport kva egészséges, még akkor is ha te egy 48 éves, öregfejű, szívbeteg emberrel próbálod is megmagyarázni, hogy amúgy nem.
Apám pl. 60 éves és alig őszül, pedig fekete a haja. NINCS ránca, kivéve kettő keresztben a homlokán, nincs csöcse, alig van pocakja, izmos. Mamám szinte fekete hajjal halt meg 76 évesen. Nem volt aszott ő sem. Ez genetika, de tudatosság is.
Egyrészt apám soha nem ivott alkoholt, soha nem dohányzott, és keveset evett, mindenből, de keveset, mert nagydarab lenne alapból. Magas és masszív, én is, vigyázni kell a kajával, mert elhízunk, ha nem. És mozognunk kell, mert elhízunk, ha nem.
Norbi nem él egészségesen.
Réka is nagyon aszott, töredezett a haja, szinte rá van száradva a bőr.
A nulla szénhidrát nem egészséges, se a műkaják, se az állandó húsevés, se az alkohol, se a stressz.
Nagyon sokat öregedtek Norbiék és nagyon rövid idő alatt.
Mint aki kipucolta a vizet a szervezetéből, össze vannak esve.
Rékának amúgy jobb teste van, mint nekem, izmosabb, elismerem, de olyan, mint egy kiszáradt növény.
Sokan keverik a halhatatlanságot és az életminőséget...
Attól, hogy jó életminőséget tartasz fen az étrendeddel és a sporttal, attól független akármikor beüthet a szar...
Csak tudod az nem mindegy, hogy közben hogyan élsz...
Apám 80 éves makk egészséges volt egész életében, tele van sztorikkal, mindig "élt"
Nagybátyám 75 eves abból 50 éve beteg, szenved, de húzza... totál negatív, es az egesz betegségéről az életmódja tehet... egy orvost csoda, hogy egyáltalán él...
"Apám pl. 60 éves és alig őszül, pedig fekete a haja. NINCS"
Genetika b+, mit olyan nehéz ezen felfogni?
Az emberek túlnyomó többsége a negyvenes évei elején őszülni kezd. Van egy-két szerencsés aki nem, de ez nem azért van, mert ez az ember, mindent jól csinált a többiek meg rosszul hanem mert ezt örökölte.
#6 Nem vagyok hülye, felfogom, hogy az őszülés genetika kérdése, írtam is.
A ráncosodás, aszottság, plöttyedés már nem csak genetika, hanem életmód is.
Nagyon látszik az ivás-cigi-rossz kajálás-extrém stressz egy bizonyos koron túl.
Norbi tényleg nem néz ki egészségesnek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!