Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha a Schobert Norbi olyan...

Ha a Schobert Norbi olyan egészségesen él (hogy még tanítja is) akkor miért néz ki 48 évesen úgy mint egy 60 éves?

Figyelt kérdés
És miért lett szívbeteg? Legalább is miért ilyen fiatalon? Ősz, ráncos, az izmok is már a múlté. Akkor a sport még sem egészséges?
2020. febr. 4. 08:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
#10 Ezt mondom én is, hogy nagyon hirtelen öregedett meg, kb. 2 év alatt, Réka is. Szerintem van ott valami üzleti geb.asz, mert a stressz tud ilyen gyorsan öregíteni. Vagy az alkohol, de nem gondolom, hogy a Norbi iszik. Vagy tudja a fene!
2020. febr. 4. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is idősebbnek néz ki a korához képest, meg a sportos életmódhoz képest, de hát istenem, volt egy szívműtéte, amiről nem tehet, vigyáznia kell magára, visszavett a tempóból gondolom. Ettől függetlenül szerintem mindig az a fontos hogy mindenki a képességeihez mérten sportoljon. Lehet hogy öregedett sokat az utóbbi években, viszont lehet hogy ez a folyamat lelassul, és ugyanúgy fog kinézni hetven évesen is mint most.

Réka izmos, tesz is érte, nem mondanám aszottnak, szerintem jól néz ki, dehát ez a főállása.

2020. febr. 4. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

# 1/

Méghogy genetika...

Egyértelműen az alkohol!

2020. febr. 4. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
11-es, masszív alkoholista de nem gond. :D
2020. febr. 4. 12:11
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
#14 A Norbi alkoholista? Mondjuk én nem tudom, de ez köztudott, vagy csak terjesztik róla?
2020. febr. 4. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
32%
Most aki nem tudja min stresszel norbi, vagy jéka, az vessen egy pillantást, arra a kuta nagy hegre nojbi mellkasán...
2020. febr. 4. 15:55
 17/17 anonim válasza:
100%

Valaki meg már gyerekkorában rákos, vagy szívbeteg. Nem mindenki húzza addig, mint Kirk Douglas, vagy a királyi család. Fülöp edinburgh-i herceg, és II. Erzsébet brit királynő. Túlélnek mindenkit. A focisták is elég jó passzban vannak, még is elő elő fordul, hogy szívrohamot kap a pályán. Millió példát lehet sorolni.

Norbi nem volt szerencsés a szív kérdéssel, nem hiszem, hogy a sport miatt lett baja.

2020. febr. 4. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!