Ha a Schobert Norbi olyan egészségesen él (hogy még tanítja is) akkor miért néz ki 48 évesen úgy mint egy 60 éves?
Szerintem is idősebbnek néz ki a korához képest, meg a sportos életmódhoz képest, de hát istenem, volt egy szívműtéte, amiről nem tehet, vigyáznia kell magára, visszavett a tempóból gondolom. Ettől függetlenül szerintem mindig az a fontos hogy mindenki a képességeihez mérten sportoljon. Lehet hogy öregedett sokat az utóbbi években, viszont lehet hogy ez a folyamat lelassul, és ugyanúgy fog kinézni hetven évesen is mint most.
Réka izmos, tesz is érte, nem mondanám aszottnak, szerintem jól néz ki, dehát ez a főállása.
# 1/
Méghogy genetika...
Egyértelműen az alkohol!
Valaki meg már gyerekkorában rákos, vagy szívbeteg. Nem mindenki húzza addig, mint Kirk Douglas, vagy a királyi család. Fülöp edinburgh-i herceg, és II. Erzsébet brit királynő. Túlélnek mindenkit. A focisták is elég jó passzban vannak, még is elő elő fordul, hogy szívrohamot kap a pályán. Millió példát lehet sorolni.
Norbi nem volt szerencsés a szív kérdéssel, nem hiszem, hogy a sport miatt lett baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!