Ha egy férfi 60 éves és úgy van 190 centihez 110 kiló(java része izom) akkor szteroidok?
Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 17:48
11/33 anonim válasza:
Hát azért mert te ennyire lusta vagy és szar az edzésed még lehet valaki jobban kigyúrva.
13/33 anonim válasza:
52 leszek novemberben.
Ne várját fotót, nem fogok küldeni.
14/33 anonim válasza:
Natural vagy?
190+ cm magas vagy?
15/33 anonim válasza:
185-188 magas vagyok.
120 kg.
2 éve nyáron 100 kiló körül voltam.
MOst jóval zsírosabb vagyok, de nem is diétázom.
És igen. Natural vagyok. Soha életemben nem szedtem semmit.
Drogot sem! (Pár szál füves cigit kivéve a 20-as éveimben, de ennyi.)
16/33 anonim válasza:
Trollkodsz?
Nem te voltál a ez európa bajnok testépítő?
Pontosabb adatokra van szükség.
Naturba 185 centisen 100 kiló (10% körüli testzsírral) nem reális, 188 centisen már majdnem, pláne ha a testzsír nem 10% hanem inkább 12-3-4-5%. Akkor még el is hiszem.
Az hogy képet sem mutatsz, csak további kételyekre ad okot és hitelteleníti az állításodat.
17/33 anonim válasza:
Simán lehet az edzéstől, megfelelő életmódtól, na meg persze kell némi jó genetika ahhoz, hogy bírja a bácsi. A 60 éves az akárhogy is nézem, nem öreg, csak egy jól megérett 50-es! :)
18/33 anonim válasza:
Ne törődj vele. Ilyen hülye látod. 16-os soha nem fogja megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!