Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitôl van az hogy az összes...

Mitôl van az hogy az összes férfi aki eléri az 60 éves kort, akkor olyan ereje van hogy megemelne egy körülbel majdnem 400 kg-t mikor életében nem emelt 400 kg-t?

Figyelt kérdés
Nekem errôl az jutott eszembe hogy azért mert kisgyerek korában még gyengébb volt, és növéskor erôsödünk is, de én nem. Csak akkor ha megemelem a súlyszinteket. Szerintem azért mert régen mindig ebéd nélkül voltam, ès az energiám arra használódott hogy nehogy összessek az éhségtôl, nempedig arra hogy erôsödjek növésem során. Igazam van, vagy légyszi segítsetek egy válasszal! :)

2018. jan. 20. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi van? Te miről beszélsz? Mutassál már 1 db 60 as embert aki autókat emelget. Ha az iskolatáskád 4 kiló, akkor 3 hónap alatt megmozgatsz 400 kilót. Nem is értem, hogy mit akartál ezzel a kérdéssel.
2018. jan. 20. 17:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Mikor ha valakivel kezet fogok barátilag, és ha az ô keze stabilabb még befeszítés nélkül is, akkor tudom hogy az ô izma jobban ellentmond a gravitációnak, és amikor idôsebb emberekkel fogok kezet, akkor ôk sokkal stabilabbak pedig nem emeltek 400 vagy 300 kg-t.
2018. jan. 20. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy átlag 60 éves szerintem 40 kilót alig bír megemelni, nem, hogy 400 kilót...
2018. jan. 20. 17:34
 4/6 A kérdező kommentje:
De amikor tüzifát kell hordani, akkor simán megemelik a legvastagabb fákat is erôs derékkal meg alkarokkal.
2018. jan. 20. 17:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Vagy ha ráfogok egy lombsöprû nyelére és mondjuk ô is, akkor érzem hogy még csak meg se tudnám ôt mozdítani.
2018. jan. 20. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha már nem kell nélkülöznöd, kis gyakorlással te is erősödhetsz.

.

Jómagam ugyanolyan erős vagyok, mint 20 évesen, erőm teljében.

Az erdő szélén van egy közel méteres átmérőjű tölgyfa, 20 évesen sem tudtam tövestől kicsavarni, most sem, tehát erőm ugyanakkora.

2018. jan. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!