Észrevettétek már hogy egy túlfejlett alkar, bicepsz és tricepsz mennyire el tudja nyomni a Delta izmot?
Figyelt kérdés
Természetesen a fordítottja is igaz, amikor van egy nagy delta a pálcika karon. Ezt elsősorban koxos női versenyzőkön figyeltem meg, akiknek genetikusan gyengébb a felkarja.2021. okt. 2. 10:58
1/9 A kérdező kommentje:
A mell és csuklya és nagyon elnyomja ha előnytelen, deformált vagy kicsi a bordakosár és a kulcscsont.
2021. okt. 2. 11:01
2/9 anonim válasza:
Igen, ez igaz. Ezt már én is megfigyeltem. Valóban így van.
Kérdésed megválaszolva!
3/9 anonim válasza:
Nekem mondod, tesó? Kéne oldalemelni, de mindig elkummantom, mert uncsi. :(
4/9 A kérdező kommentje:
Csigán hatékonyabb, de egykezessel jobban szeretem. :/
2021. okt. 2. 11:15
5/9 anonim válasza:
Hat igen ez mindenre igaz.. ha vmi tul fejlett vagy el van hanyagolva az elbssza az aranyokat. Sokan azt eroltetik ami jol megy meg kenyelmes.. ami meg szarul azt elkummantjak.. igy meg egyre roszabb a forma..
6/9 A kérdező kommentje:
Hát azért ez nem teljesen igaz. Az alapvető felépítés meghatározó.
Mindenre egyforma hangsúlyt fektetek, mégis aránytalan vagyok.
2021. okt. 2. 16:05
7/9 anonim válasza:
6#
Fektess hangsúlyt a vállakra.
Ki mondta neked,hogy mindent egyformán kell edzeni?
Ha látod,h valami lemaradt,akkor azzal kell többet foglalkozni,a másikat meg egy kicsit háttérbe tenni.
Mert ha valahol hozzáadsz akkor valahol el kell venni.
Ez az alapelv.
8/9 anonim válasza:
Hat ezaz.. azert kell arra ramenni jobban ami szarul fejlodik..
9/9 A kérdező kommentje:
Így is csináltam évekig. Lényegi változás akkor sem történt.
Másokon is azt látom, naturalon 5 éven belülik elérik a platót. Van aki elfogadja van aki tagadja, a tényeken nem változtat.
2021. okt. 3. 05:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!