Tricepszet nem érdemes edzeni?
Mindig pénteken edzem meg, de hétfőn még érzem az edzést a tricepszemben ezért nem tudok olyan jól melledzést csinálni miatta mert a fekvenyomásom gyengébb emiatt?
Nem kell tricepszet edzeni?
2
Mert már ki van merülve a tricepszem mellezés után. Nem tudnék tolódzkodni de szűk fogással fekve nyomni sem
Akkor ne edz külön tricepszre. Nekem is kap bőven fekvenyomásból és vállbólnyomásból. HA neked is elfárad és másnap ráedzzel, nem lesz ideje regenerálódni.
Én mell-váll napon csináltam eddig 2 széria fejfölötti tricepszet, de ezt is elhagytam a héten, mert éreztem, hogy ez már sok tricepsznek
4
Igen, az én dilemmám is pont az volt, hogy vajon elég-e neki amit kap mell és váll edzésekor, vagy kell külön edzeni is.
Azért az barokkos túlzás szerintem hogy nem kell edzeni egyáltalán rá, tekintettel arra, hogy a karod átmérőjét alapvetően a tricepsz határozza meg. Ha erre nem edzel akkor bicepszre sem kell.
Ha olyan szinten bedurrantod fekvenoymásssal a tricepszed hogy az miatt napokig izomlázad lesz akkor valami nem okés a kivitelezéssel
"Igen, az én dilemmám is pont az volt, hogy vajon elég-e neki amit kap mell és váll edzésekor, vagy kell külön edzeni is."
4-es vagyok. Ha úgy érzed, h sok, akkor ne csináld. Úgyis látni fogod hamar, ha kell külön tricepszre pár gyakorlat. Én ezért rakom egybe a mell-váll-tricepszet, hogy egy nap kapjon mindegyik, utána tudjanak pihenni
Összetett gyakorlatokkal is lehet korrekt karokat építeni mert szinte az összes mell és váll gyakorlaton sok részterhelést kap a tricepsz,ez igaz a bicepsznél is hátgyakorlatokra.
Szerintem inkább az a baj hogy -valószínűleg- külön napon edzed a karodat és úgy tényleg sok lehet,kezdőként 1-1 izolációs gyakorlat is elég tricepszre és bicepszre úgy hogy az összetett gyakorlatokra koncentrálsz,nem kell 3-4 gyakorlat egy napra mint a szteroidos insta workout-okban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!