Tricepszre elég a tolódzkodás és szúknyomás?
Figyelt kérdés
Alapgyakorlatok mellett gondolom, fekvenyomásnál és vállból nyomásnál is kap azért. Mellé ez a 2 gyakorlat elég?2021. aug. 15. 17:07
2/7 A kérdező kommentje:
*szűknyomás :D
2021. aug. 15. 17:36
3/7 anonim válasza:
Szerintem elég,ha jól csinálod akkor fejlődni fog.Tolódzkodásnál próbálj minél egyenesebb lenni úgy jobban megy tricepszre.
4/7 anonim válasza:
Nem lesz kiemelkedo de vmit hoz ha jo a genetika meg a kaja. En azert meg ramennek csigaval vagy homlokraengedessel.
5/7 anonim válasza:
Nem értem mostanában honnan jött ez, hogy tricepszre szinte nem is kell edzeni
Karod méretének legnagyobb részét a tricepszet határozza meg. Ha tricepszre nem csinálsz semmit, akkor bicepszre sem fogsz? Kétlem
6/7 anonim válasza:
#5 Ki mondta hogy nem kell edzeni tricepszre?Nem muszály tricepsz napon 5 gyakorlattal pukkanásig szétbszni,hasonló eredményt ér el ezzel a két gyakorlattal ha heti kétszer csinálja.Nagy része úgy is az összetett gyakorlatokból jön.
7/7 anonim válasza:
Én se értem.
Itt sokan feltesznek edzésterveket, aztán csak bicepszre van 2-3 gyakorlat, combra (hajlító/feszítő) meg 2.
Hát mondom ez mi?! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!