Nincs olyan h jobb. Varialhatod minden edzesen. En altalaba vagy homlokraengedek ruddal meg letolok kotellel vagy tolockodok meg letolok ruddal. Neha van benne egykezes vagy csiga fej folott . Ha meg terembe edzek szeretem azt a forditott scott pados kalapacsos tricepsz gepet is.
2021. márc. 14. 07:35
2/8 anonim válasza:
Én sokat tolódzkodtam boxon/suliban de vettem 2 db 10 kg súlyzót és 2-3 hónap alatt többet izmosodott a trinyóm lórúgástól, tricepsznyújtástól, koponyatöréstől mint előtte.
2021. márc. 14. 14:49
3/8 anonim válasza:
En homlokra engedek tolodzkodassal és letolás kötéllel. Szóval szerintem a 3 at kombinalgasd az a legjobb. 8 sorozatot nincs ertelme csinálni egyik gyakorlatbol sem.
2021. márc. 14. 16:31
4/8 A kérdező kommentje:
Heti kétszer edzem a tricepszem, de a kap még fekvenyomásnál és talán mellről nyomásnál is. Nem akarok 3 gyakorlatot rá. Talán a 2 is sok.
A homlokra engedés (meg néhány másik tricepsz gyakorlat is) a könyökömnek elég kellemetlen, úgyhogy azt nem erőltetem inkább.
Akkor szerintem maradok a mostaninál, max néha bedobom a tolódzkodást valamelyik helyére a változatosság kedvéért, esetleg néhányat belepumpálok a végén.
2021. márc. 14. 18:46
5/8 anonim válasza:
Konyokom nekem is érezte, de ha csak simán súly nélkül bemelegitettem előtte akkor végképp nem éreztem, próbálj rá melegíteni a gyakorlat előtt, ne az edzés előtt (akkor is melegits rendesen), hanem pluszba maga a gyakorlat előtt üresen csináld, ha így is rossz akkor hanyagold tényleg :)
2021. márc. 14. 21:16
6/8 anonim válasza:
Nekem is fajt tole a konyokom eleinte. Egyenes ruddal engedek homlokra. Idovel megerosodott es megszokta. Mar egyaltalan nem faj 40-50kgval csinalom ettol no legjobban a tricepsz. Elotte jol be kell melegiteni illetve nem elso gyakorlatnak berakni.. mindig csigaval lezdek.
2021. márc. 14. 21:21
7/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ha más formában végzem a gyakorlatot? A lényeg, hogy a homlokom a rúdhoz vagy akármihez közelít, a homlokra engedést imitálva.
2021. márc. 14. 22:32
8/8 anonim válasza:
Probald francia ruddal, esetleg egykezessel. Ha ugyis faj es nem azert mert nem szoktad csinalni es nincs hozzaszokva akkor engedd el. Teny h nagyon jo gyakorlat, de annyit nem er h leserulj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!