Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van-e értelme az ilyen jellegű...

Van-e értelme az ilyen jellegű összehasonlításoknak? Valóban káros volt Zyzz munkássága a világra?

Figyelt kérdés

[link]

Véleményem szerint nincs.

Akit nagymértékben lehet befolyásolni, annak úgyis mindegy.

2021. szept. 18. 14:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Lehet szidni, utalni, szeretni zyzzt azzal mindenki kiegyezik, hogy tobbet élt abban a pár évben, mint sokan egesz eletukben.
2021. szept. 18. 21:01
 12/21 anonim ***** válasza:
6%
Szabad drogos volt. Taps👏💉💊.
2021. szept. 18. 21:44
 13/21 A kérdező kommentje:

irigy válaszadó

2021. szept. 18. 21:49
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagyok irigy, mit irigyeljek, a korai halálát? Ettől még jó teste volt, de elég sok jó pasit ismerek, a legtöbb haverom is igényes és okos srác. (Csak nem kokszolnak). Megéri értelmetlenül meghalni, hogy mások (vitatható) példaképei legyünk?
2021. szept. 19. 06:47
 15/21 A kérdező kommentje:

Kox nélkül nincs is igazán jó pasi, csak ha alapjáraton valami extrém brutál a hormonháztartása!

Nekem nem példaképem, mert jóformán semmit sem ért el a korai halálon kívül.

Igen azt is tudom, hogy más egy egész élet alatt sem ér el semmit, az sem lesz példakép.

2021. szept. 19. 08:31
 16/21 anonim ***** válasza:
És miért jó nyomik példaképének lenni?
2021. szept. 19. 10:19
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
Szomorú, ha szerinted csak a kokszos pasiknak van jó teste💪🏻💊💉.
2021. szept. 19. 10:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk tény, hogy azért megfogalmaztál egy szűk körű személyi kört kivételként, ez dicséretes.
2021. szept. 19. 15:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez a kep alapjan Zyzz a nyero nalam mert van valla es vekony a dereka. Jobbak az aranyai. Ha a masik bekoxolna se lenne aranyosabb.. Nincs sok ertelme ennek az osszegasonlitasnak. Zyzz gyorsan gyurta ki magat koxal kozbe szetbulizta meg narkozta magat, a masikrol semmit se tudok gondolom o se natur de nemjon be a formaja am se. En megertem Zyzzt es azonosulni is tudok vele. Kinek mi..
2021. szept. 20. 10:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Zyzz haters detected, opinions rejected. WE ALL GONNA MAKE IT BRAH
2021. nov. 24. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!