Van értelme covid alatt elkezdeni edzeni?
Olyan szintű korlátozások biztos nem lesznek mint az elején,itt az oltás,ha kártyád van akkor be fognak engedni.
Ha nem akarod beoltani magad lehet tesztet csinálni hogy átmentél-e rajta,ha az se jó be lehet lépni egy egyesületbe és akkor is be lehet menni az edzőtermekbe ha még mindig így van.Ez nem jó kifogás,meg lehet oldani.
Dehogynem lesznek. Ezt már eljátszották, hogy itt nem lesznek korlátozások, mert Mo. nem bírna ki még egyet, aztán rá két hétre bezárt minden.
De amúgy be vagyok oltva, csak a kártyám elkallódott valahol a postán.
Akkor be is zárhat az összes terem örökre? Vagy majd titokban jár mindenki? De annak mi értelme, ha sportolóival lehet menni oltás nélkül is, de oltott kártyával meg nem?
😂😂😂
Egész covid alatt edzettem. Vettem saját eszközöket, amikkel meg tudom dolgoztatni azokat az izomcsoportokat, amikhez gépet is használtam.
Ne aggódj, aki akarja, megoldja. De ha kell, eszközök nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!