Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Járok edzőterembe, de nem...

Járok edzőterembe, de nem fejlődök, mert nem bírok 1200-1400 kcal-nál többet enni, egyszerűen nem vagyok éhes?

Figyelt kérdés

Mit csináljak?

Próbálnék magas fehérjetartalmú, jó szénhidrátokat tartalmató ételeket enni, de egyszerűen nem vagyok éhes. Tudom hogy igy nem fogok soha fejlődni.

Hogy egyek??

2021. szept. 11. 22:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Má nem azé, de ha ennyire nem megy a kaja a korábbiakhoz képest, akkor lehet, hogy valami nem stimmel ott belül (pl ásványianyga hiány). Vagy stresszelsz, nem?
2021. szept. 12. 10:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Vagy fel kellene venn egy pulzusmérőt az edzéshez, hogy megközelítőleg megtudd, mennyi kalóriát égettél.
2021. szept. 12. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Egy kis aerob (az előbbi úszás pl) vagy bicikli, talán meghozza az étvágyad

A másik lehetőség, hogy hetente 24 órán át napig nem eszel, ez még egészséges is (intermittent fasting), utána hátha többet kívánsz

2021. szept. 12. 12:02
 14/20 anonim ***** válasza:
*hetente 24 órán át nem eszel*
2021. szept. 12. 12:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Eroltesd aztan egy ido utan kivanni fogod. Egyel barmit amit megkivansz. Szemet kajaban is ott vannak a makrok max nemjo aranyban meg minosegben de tomegelesnel azisjo ha nem hizol.. Tesetepitesben nincs olyan h nem kivanod meg nincs kedved eppen.. nemszamit.. akkoris meg kell enni es leedzeni ha celjaid vannak. Vagy akkor mas sport kell mert ez errol szol 🤷‍♂️
2021. szept. 12. 12:29
 16/20 MadSeal ***** válasza:
100%
Fura, aki 3 menüt meg 2-3 chipszet simán lenyomot, annak nem kellene gondot okoznia 1400 felett ennie. Próbálj meg komplex B-vitamint szedni, aztán meg ha semmi változás én felkeresném a körzetit.
2021. szept. 12. 13:13
 17/20 anonim ***** válasza:

#16!

Lehet, hogy annyi tartaléka van, hogy hetekig elélne belőle.

Gyakran nekem is alig van étvágyam 100 km bringázás után (miután ettem egy ebédnyit), de közben éhes vagyok.

Ilyenkor meg kell találni, mihez van kedvem.

2021. szept. 12. 22:06
 18/20 anonim ***** válasza:

"Máskor 3 hamburger menüt ettem meg a burger kingben, azóta 1 hamburgernél többet nem birok megenni.

Régen 2-3 zacskó chipset ettem, most az 1-el is szenvedek."

Sikerült szemét kajákkal kinyírnod az éhségérzeted. Így jár, aki töménytelen ízfokozót eszik :(

NE egyél többet szemét kaját, idővel vissza fogsz állni. Egyél gyümölcsöt, zöldséget és savanyúságot a kajád mellé, az gyorsítja a visszaállást

2021. szept. 13. 11:02
 19/20 anonim ***** válasza:
43%
Egyél amikor jól esik, azt és annyit amennyi jól esik. Ha az edzés munka el van végezve akkor a szervezet kéri a megfelelő kajàt. Ha nem vagy éhes akkor vagy nem megfelelő az edzés, ha mégis akkor fejlődsz. Kesz. Jó hogy nem már okàdàsig eszel.
2021. szept. 13. 23:23
 20/20 anonim ***** válasza:
v lehet hogy szimplan elszamolod a kaloriakat es amugy siman lenn van 2000. elozonek igaza van
2021. dec. 1. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!