Járok edzőterembe, de nem fejlődök, mert nem bírok 1200-1400 kcal-nál többet enni, egyszerűen nem vagyok éhes?
Mit csináljak?
Próbálnék magas fehérjetartalmú, jó szénhidrátokat tartalmató ételeket enni, de egyszerűen nem vagyok éhes. Tudom hogy igy nem fogok soha fejlődni.
Hogy egyek??
Egy kis aerob (az előbbi úszás pl) vagy bicikli, talán meghozza az étvágyad
A másik lehetőség, hogy hetente 24 órán át napig nem eszel, ez még egészséges is (intermittent fasting), utána hátha többet kívánsz
#16!
Lehet, hogy annyi tartaléka van, hogy hetekig elélne belőle.
Gyakran nekem is alig van étvágyam 100 km bringázás után (miután ettem egy ebédnyit), de közben éhes vagyok.
Ilyenkor meg kell találni, mihez van kedvem.
"Máskor 3 hamburger menüt ettem meg a burger kingben, azóta 1 hamburgernél többet nem birok megenni.
Régen 2-3 zacskó chipset ettem, most az 1-el is szenvedek."
Sikerült szemét kajákkal kinyírnod az éhségérzeted. Így jár, aki töménytelen ízfokozót eszik :(
NE egyél többet szemét kaját, idővel vissza fogsz állni. Egyél gyümölcsöt, zöldséget és savanyúságot a kajád mellé, az gyorsítja a visszaállást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!