Hogyan tudom vastagodjon a csuklós?
Már egy éve edzem street workoutban hogy izmosodhassam és hogy felszedjek izomban pár kg izmot mivel egy kicsit vékony voltam. A hasam már nagyon szépen ki is alakult csak a csuklóm marad vékony amitől egy szál pólóban egy kis vézna gyereknek nézek ki. Rengeteget eszek de nem változik semmi a csuklómon. Mások azt mondták hogy azért nem változik mert növésben vagyok. Szeretnék változtatni rajta. Ha valaki tudna segíteni azt előre is megköszönném
16/F
Bocsi elírtam a kérdés elejét mert a telom mindig másra kijavítja a szavakat.
Az volt a kérdés hogy hogyan tudom megoldani hogy vastagodjon a csuklom
Most írhatnám poénból, hogy recskázz többet. De igazság szerint ez genetika szerintem. Bár annyiból segíthet a recskázás, hogy ha szorítod a tenyered az megdolgoztatja a csuklónál futó inakat, így lehet vastagabbak lesznek idővel. De vennak erre különféle sporteszközök nem kell a cerkádat szorongatni.
Vagy műtét.
A csuklód sajnos nem lesz vastagabb. Nekem is vékony a csontozatom, a lány ismerőseimnek is olyan vastag a csuklójuk, mint nekem (pedig magas vagyok és edzek). Edz alkarra, hogy az vastag legyen. Annyi előnye van a vékony csuklónak, hogy nagyobbnak tűnik tőle az alkarod. ;)
16 vagy, szóval még vastagodhat, bár nekem ez nem történt meg.
Hát köszi azért de műtétet biztos nem fogok ez miatt csináltatni, recskázás helyett inkább keresek valami eszközt. De már régóta csinálok ilyen alkar edzéseket és nem jött be. Szóval már csak a műtét segíthet amit inkább kihagyok.
Azért köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!