A plusz zsírtömegtől nehezebben megy az edzés?
Figyelt kérdés
Amikor 93 kg voltam egy hónapja akkor nagyobb súlyokkal dolgoztam és nem fáradtam el edzés végére ennyire mint most.
Most 96 kg vagy, 1 hónap alatt feljött 3 kg amiből gondolom minimum 2.8 kg zsír.
A zsír megnehezíti az edzést?
2021. szept. 2. 10:06
1/2 anonim válasza:
Hát, valamilyen szintén nyilván rontja a kondíciót, azt a plusz súlyt cipelni kell. Az izomtömeg azért "bocsánatosabb" egy kicsit ilyen szempontból, mert az izomszövetnek elég jó a vérellátása, meg ugye normál körülmények között az elég lassan is jön, tehát van ideje az kardiovaszkularis/pulmonális rendszernek alkalmazkodnia.
2/2 anonim válasza:
Nekem megkönnyíti. Legerősebb akkor voltam amikor a leghájasabb is.
Nyilván egy ponton túl már inkább hátrány mint előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!