A személyi edzésetekre más is jár?
Megegyezés kérdése. Sokszor látom, hogy egyszerre 2-3 emberrel foglalkozik egy edző. Jelezd, ha te olyan edzőt szeretnél, aki csak veled foglalkozik egy edzésen és senki mással.
Szerintem nem jogos elkérni ugyanannyi pénzt. Ha több ember van egyszerre, akkor kisebb összeg lenne a fair.
Nálunk úgy van, hogy egy embernek x ft az edzés, ha ketten megyünk, akkor x + 50% a kettőnek együtt.
De a 2 ember közösen dönti el, hogy együtt akarnak járni.
Ha az én edzőm a megkérdezésem nélkül berakna mellém az edzésre valakit, az lenne az utolsó edzésem vele.
Pedig amúgy szeretek mással közösen edzeni, nem azért. Hanem mert ez nem tisztességes, ha te egyéni edzésre fizettél be nála, legalább kérdezzen meg, és egyezzetek meg egy árban is, de ne bejelentés meg előzetes egyeztetés nélkül tegye.
Hát igen, főleg úgy, hogy előre vettem 10 alkalmas bérletet, így azt most már muszáj vagyok lejárni. És ez tényleg azért pofátlanság, mert olcsóbbnak kéne lennie a páros edzésnek. Mindegy pár alkalmat még megyek aztán helo :D
Legalább szóljál neki. Nem kell beleállni, kérdezd meg tőle, hogy miért volt ott az az ember, esetleg jelezd, hogy nem szeretnél mással edzeni, nem véletlen jársz személyi edzésre... vagy konkrétan azt kérdezd meg, hogy nem olcsóbb-e így, hogy ketten vagytok.
Én biztos nem hagynám annyiban, még pár alkalomra sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!