Munka mellett hogyan jártok el edzeni?
Eleinte, mikor még nem volt pénzem rendszeresen bérletre, apránként beszereztem magamnak a betontárcsákat, rudat, gumiszalagokat és úgy edzettem, amikor épp hazaértem.
Most, hogy van pénzem bérletre és van is egy kondi a közelben, általában munkából egyből órára rohanok (esti képzés) és mivel csak heti 2x tart 10-ig az órám, a többi napon még el tudok intézni egy edzést 7 és 10 között. Futni szoktam akkor is, mikor később végzek, de az eszközigényesebb napjaimat igazítom az órarendemhez. Illetve még ott a hétvége is, ha valamivel megcsúsznék.
Nekem reggel 8-9-től 21-ig van nyitva hétköznap az edzőterem egy 15000 fős vidéki városban,nem értem hogy nálatok miért csak addig van mert akkor még sokan épp csak végeztek munkával.
Gondolom nincs kora reggel nyitva így nem nagyon marad más mint otthonra lassan beszerezni felszerelést vagy egy másik emberhez eljárni akinek van.Vagy bejárni egy közeli városba ha lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!