Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelésnél mennyire jó...

Tömegnövelésnél mennyire jó kalóriaforrás a disznózsír vagy a libazsír?

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 19:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem bírok enni. 3000 kcalt be kéne vinnem, hogy izmot is építsek, de én már 2000-től kidurranok
2021. aug. 28. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyél többször egy nap.
2021. aug. 28. 21:49
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Nutella a legjobb
2021. aug. 28. 22:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet vinni ilyen "kósza" kalóriákat, pl. tejben főzöl zabot. Ez persze megdobja a zsírbevitelt. Én puding/zab egyveleget szoktam főzni tejben. Ez mondjuk sokaknak már nem lenne tiszta kaja, de igazából csak keményítő van benne. A GI nyilván magas lesz, de full tisztán tömegelni nem könnyű és aki csak rizst töm magába az is magas GI szénhidrátot eszik valójában. És van különbség a "könnyebbé teszem a tömegelést" meg a "össze-vissza zabálok tömegelés címszóval" között. De ha a fehérjebevitel magas és nem nagyon alacsony a zsír se, akkor annyira nem kell eszetlenül sok ch-t megenni. Nem tudom, hogy hány kiló vagy, de biztos, hogy 3000 kcal-ra van szükséged? Ez hogy jött ki?
2021. aug. 28. 22:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy 2700 kcal körül eszek, de már régóta nem nő a testsúlyom, csak stagnál. Viszonylag szálkás is vagyok. Nem tudok úgy rendesen betömegelni.
2021. aug. 28. 22:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, gondoltam hogy te vagy az.

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__106..

Írtál már ki egy szakajtóra való trollkérdést,ami hasonló.

Miért nem kezdesz inkább magaddal valamit?

2021. aug. 28. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Zsírszegény nem egyenlő a zsírmentessel, olyat senki nem mondott. A szénhidrát sokkal jobb izomépítésre és jobb teljesítmény érhető el vele, mint a zsírral. Épp ez a nehézség a sportolók étrendjében, hogy fehérjét nem tudnak zsír nélkül bevinni. Minden fehérjeforrás tartalmaz vmennyi zsírt is. Ezért nem kell még pluszban zsírokat enni. Hiába dobja meg jól a kcalt. Nyilván kell az ételkészítéshez, de minél kevesebb.
2021. aug. 29. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!