A Disznozsir mennyire jo testepites hez?
Figyelt kérdés
Hazi disznozsir.Mivel eleg szilard ezert gondolom telitett zsir.Mennyire engedheto meg?
Valaszokat elore is koszonom.ertekelem mind1iket
2016. jan. 3. 11:44
1/9 anonim válasza:
A növényi margarin, meg hasonlók után ezt kéne a leginkább kerülni, nem épp jó.
2/9 anonim válasza:
Ketogén diétában sem a legideálisabb választás, meg úgy általában az egyik legegészségtelenebb az összes zsír közül, DE ennek ellenére rengetegen alapoznak arra, hogy a zsírbevitelüket és proteinbevitel egy részét baconből oldják meg, és köszönik, nagyon is egészségesek. Őszintén szólva én nem szeretem használni, és nem is tartom jó döntésnek "kanalazni", hiába ugyanaz a zsír, jobbnak tartom, ha "benne van valamiben", legyen az akár darált hús, akár bacon, de így sem fogsz elpatkolni tőle. Ha ez adatott neked, "ingyen" van, mert falun élsz, akkor hajrá.
3/9 A kérdező kommentje:
Halo.koszi a valas
2016. jan. 3. 11:54
4/9 A kérdező kommentje:
Zokat.igen,egy jo nagy tallal kaptunk,ingyen.igazabol en csak ma ennek belole,rantott hus formajaban.a rantotthus tudom h nem a legjobb etel,de finom,es igy is tobbet teszek az egezsegemert mint kb a fel sulim egyutt.koszi megegyszer.es joetvagyat.
2016. jan. 3. 11:56
5/9 anonim válasza:
Sütésre szerintem jobb, mint a napraforgó olaj. Amúgy a telített zsírok nem a legjobbak, de ha megeszel egy bödön disznózsírt, az nem a világ vége. Esetleg kompenzálhatsz némi jobb zsírral, halolajjal, lenmagolajjal.
6/9 Cortez70 válasza:
A zsírbevitel fele legyen telítetlen. Egy része mehet a telítettnek disznóból is, nem lesz bajod tőle. De én inkább a telítetlent emelném helyedben.
7/9 anonim válasza:
Akkor egészségtelen a telített zsírok fogyasztása, ha felborul a telített-, telítetlen- és többszörösen telítetlen zsírok aránya.
A természet (jóisten, univerzum, stb. - ki miben hisz) nagyon jó rendszert talált ki, csak az emberek többsége nem rendszerben gondolkodik és kiragad egy-egy részt, amit leegyszerűsítve félremagyarázza az egészet.
Nyugodtan lehet enni telített zsírokat, csak mellette kell enni telítetlen zsírokat is, nagyjából fele-fele arányban, de mindenképpen a 2:1 arány alatt maradva (tehát legalább fele annyi telítetlen zsírt együnk, mint amennyi telítettet).
9/9 anonim válasza:
Vannak sokkal jobb telített zsírforrások, igazából az egyik legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!