Edzés helyett úszás? Valamint étrend.
4 hónapig edzettem, de most iszonyat hideg van, suli után míg felbattyogok a terembe, mire haza érek, teljesen meghalok, meg a suliban is. Arra gondoltam, hogy úgy márciusig eljárok úszni, a strand itt van 1 percre mellettünk, és sokkal egyszerűbb volna, mint 25-30 percet sétálni a kondiig. Szerintetek ez mennyire jó? Elvégre az úszás karbantart, és úgyanúgy heti 4x fogok menni, mint edzeni.
Valamint étkezés! Mit egyek? Nincs sok pénzem, diák vagyok, a többi elmegy a számlákra, diák melóból nem sok jön be, de amiket megtudok venni, az: 1 doboz fehérje por (1 kg.) + BCAA, ennyi. Tömegetnöveltem a 4 hónapban, sikeresen, már látszott eredmény is, de amióta nem járok kondiba, szó szerint pangok.. Hiányzik, hogy izomlázam legyen, vagy hogy súlyt emeljek, minden.. Időközben a meló helyemen nagy súlyokat kellett emelnem, most kattog a térdem, a derekam nagyon fáj, szóval az edzés se lenne jó.. Viszont van rajtam háj is, ami felelős abban, hogy fáj a hátam, szeretném ezt a + terhet leúszni, ha lehetséges.
Mit egyek? Amik rendelkezésre állnak: Rizs, tojás, néha rostban gazdag zöldség, nagyon nagyon néha hal, és csirkemell. Tehát? Napi 4-5, vagy 5-6x kellene ennem? Hogy kell kimérni az ételt? Vagy egyáltalán foglalkozzak ilyesmivel?
16/f 165 cm / 54 kg (60-62 voltam mikor edzettem.)
Nem fogsz izmosodni csak úszással, sőt a jelenlegi izmot sem tartod meg. Nem egyenértékű a súlyzóssal. Mielőtt bàrki jönne, hogy vannak izmosabb úszók is; ők is végeznek erősítő edzéseket.
Mindegy, hogy nègyszer eszel vagy hatszor. A napi össz kajabevitel számít.
azért, ha 4 hónapja edzel, akkor jöhet fel izom az úszástól is márciusig.
nézd meg hogy kell szabályosan, minden úszásnemet
esetleg úszókesztyű.
Eldöntöttem, vissza megyek edzeni, de beiktatok úszást is, mondjuk így.: Hétfő, kedd edzés, szerda (sulis úszás, de amúgy pihenő nap.), csütörtök, péntek edzés, szombat pihi, vasárnap laza úszás.
Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!