Mi a véleményetek, hogy leszólta Kiss Jenő a naturálokat?
A "Csak ez ebben a formában nem testépítés." kijelentés azért érdekes,mert ez is testépítés,csak naturál szinten.Egy atlétával összehasonlítani meg azért a legtöbb esetben túlzás.
De szerintem itt csak arról van szó,hogy mások a mércéi,nem lenézni akarta a naturálokat.
Ha pl.azt mondta volna,hogy "Milyen gyengék,vékonyak,nevetséges szinten vannak" az már leszólás lett volna.
Azért szánalmas hogy arról szól a testépítő verseny hogy ki tud több cuccot magába szúrni!
Semmi nincs a profikban igazából véleményem szerint amit csodálni vagy tisztelni kéne.
Egyrészt aki elér valamit, azt adottságánál fogva éri el, és koxxal:
szóval genetikailag jól kell reagálni a koxra. Meg persze olyan cuccokat is szerezni. Hosszú katinka is csak ezért sikeres, sztem ott is a férje/pasija által szerzett kapcsolatok útján szerzett olyan minőségű szereket és ismeretanyagot (hogyan szedje) amitől most ennyire penge.
Profiknál is ugyanez a helyzet. Van egy X genetikád, tudsz szerezni Y szert, és bízol a legjobban.
KJ interjúban is írta: soha nem figyelt a kajára, és ez mindent elmond. Megy a bullshit hogy mégjobban kell mindent csinálni kox közben, de ez egy röhej.
Na mindegy én mindig is profi ellenes voltam, sose értettem mitől jobb bármelyik profi attól hogy koxol. Naturálba ugyanazt a munkát fektetik bele az emberek (oké, max lassabb regeneráció miatt kevesebb edzés), mégis mindenki telibekakilja őket.
Interjúban szerintem semmi lenéző dolog nem volt, eléggé "down to earth" véleményei vannak, és egyáltalán nem tesz úgy, mintha nem a kox tette volna naggyá.
Amit nem szeretek, hogy leveszik a saját vállukról a felelősséget, és úgy beszélnek erről, hogy "16 évesek szúrják magukat höhö de hülyék". Pont ők azok a "példaképek" akik miatt elkezdik a kúrákat. Az ő testképük a motiváció. Persze nélkülük is lenne koxos, de nem ilyen fiatalon, és nem ennyire sok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!