Mennyibe kerülne berendezni egy ilyen otthoni "edzőtermet"?
Figyelt kérdés
Állítható fekvenyomópad
Erőkeret
Tolódzkodó állvány
Húzódzkodó rúd
Olimpiai rúd
Francia rúd
2 állítható egykezes súlyzó
+ súllyok (kb 200kg) és kiegészítők (biztonsági rudak, stb)
Illetve ennyi elég lenne, hogy leedzem az egész testem nem ? Max még egy csigás gép, de az tudom nagyon megdobná, meg kilehet bírni nélküle, szóval nem létfontosságú.
2021. aug. 21. 12:33
11/16 anonim válasza:
A hencegők biztos annyit keresnek:)
12/16 anonim válasza:
En nem igazan gondolkodnek uj cuccokban. Egyedul a csigas gepet vennem ujonnan. En egy komplett otthoni edzotermet vettem 200ezerert, a srac csinalt minden gepet. Es hozza 150kg suly. Mindent tudok edzeni, rengeteg gyakorlati lehetőséggel. Ujonnan egy normalis fekvenyomo padot nem lehet venni 100ezerert.
13/16 anonim válasza:
Igen, ez a felszereltség elég ahhoz, hogy minden izomcsoportra megfelelően tudj dolgozni. Használtan vedd a felszerelést, úgy rengeteget tudsz spórolni. Aiket felsorolsz használtam szerintem 400-ból megvan. Nekem ennél minimalistább felszereltségem van, 250-ből megvolt, le tudok edzeni mindent.
14/16 anonim válasza:
Körülbelül 1 millióra saccolnám, de a határ a csillagos ég sajnos.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi hát majd meglátom. Nem akarok edzés nélkül maradni, ha a vírus visszajön a nyaralásból ugye 😅 Akármennyire nézem egy erőkeret mindenképp kell, egy pad, egy rúd, súllyok, de így már tényleg full csövesbánat xd
Azért mindenkinek köszi.
2021. aug. 22. 17:07
16/16 anonim válasza:
Műanyag bevonatos cement súlyokkal, sokat lehet sporolni, fekpadot használtan ki lehet fogni, sokszor aházilag barkácsolt is tökéletes...nekem itthon van egy erőkeretem amit fenyő gerendákból és acél xsövekből csinálltam, van egy saját hegesztésű fekpadom, és műanyag borítású cement súlyokból 350kg, + egyenes rúd, francia rúd kb felesleges. cak pakk 100ból lazán hozható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!