Kérdés hogy mire van szükség/igény.
Ha egy állítható fekpad+valami csiga amin tudsz lehúzni, letolni, ilyesmi+rúdak, súlyok akkor pár 100 eft-ból meg lehet úszni.
Ha van komplett hátgép, bicepsz gép, erőkeret, dupla csiga, stb... sok millió ft.
Ha kardió gépeket is akarsz, 10 milliós nagyságrend.
Elég olcsón.
Súlyok (kb 150 kg) = 30 000
Jó árban lehet kapni súlyokat, én annó 200 Ft/kg-ért vettem.
1 kétkezes rúd=3000
2 egykezes rúd= 2-3000
Fekpad(lábazóval)=45000
[Egy guggoló állványt sem árt beszerezni, az kb 20 000]
Ez egy nagyon alap, amiben már minden gyakorlatot normálisan végre lehet hajtani.
Összesen: állvány nélkül 81 000
állvánnyal 101 000.
Szóval már kb 100 000-ért be lehet rendezni egy otthoni kis konditermet. :-)
Ez az első gép egy túró. Minden van rajta, de mégsem ér semmit.
Egy állíthatós pad, amin mellezel.
Állíthatós súlyzók, tárcsák, a 3 féle rúd
Így megvan a kar, váll és mell. Lábra érdemes egy állványt beszerezni, amiben lehet guggolni és akkor ott lehet felhúzni is, hátra is bohóckodni.. Ezeken szokott lenni felül húzódzkodásra is alkalmas rész. És itt akár vállazni is lehet, ha olyan az állíthatós pad.
Ezen felül kell még egy torony, amin van egy vagy két csiga.
Kardiónak egy ellipszis tréner.
Egy két ilyen kiegészítő még, mint labda, polifoam, stb.
Szerintem maximum fél millió.
Az ilyen mindennel bélelt gépeket el kell felejteni. Most felmentem nézni emiatt fekve nyomó gépet és volt ilyen hiper szupernek látszó, minden hájjal megkent 110 rongyé.. De hát az olyan is. Mindenre jó, de csak egy picit... A legjobban a háttámasz megoldásai tetszenek, amik egy jól megpakolt rúd és a magad súlya alatt életveszélyesek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!